20-02-2012, 07:00 PM
مرسی از جوابهایی که دادید. همون محل اقامت رو خواسته. بعضی جاها من شنیدم خارج دانشگاه ارزونتره. در این صورت off-campus بهتر نیست؟
راهنمایی در مورد پاسخ دادن به فیلد (بخش) خاصی در فرم
|
20-02-2012, 07:00 PM
مرسی از جوابهایی که دادید. همون محل اقامت رو خواسته. بعضی جاها من شنیدم خارج دانشگاه ارزونتره. در این صورت off-campus بهتر نیست؟
20-02-2012, 07:04 PM
(20-02-2012, 06:47 PM)Student نوشته: سلام. در فرم دانشگاه گفته می خواهید on-campus باشید یا off-campus. اجباری و بدون هیچ توضحی. به نظرتون کدوم رو بزنم؟ دانشگاه امریکا است.به نظرم این مسله قابل تغییره و حتی بعد از پذیرش و رفتن به آمریکا قابل تغییر باشه و نگرانی نداره
20-02-2012, 07:05 PM
(20-02-2012, 07:00 PM)Student نوشته: مرسی از جوابهایی که دادید. همون محل اقامت رو خواسته. بعضی جاها من شنیدم خارج دانشگاه ارزونتره. در این صورت off-campus بهتر نیست؟اگه مطمین هستین بله خارج دانشگاه بهتره ولی خوب شما همونو داخل رو بزنین حداقل شانس خابگاه رو داشته باشین فردا نخاستین هم چیزی رو از دست نداده باشین نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرمآورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام میدهد که شما میگفتید غیرممکن است."
12-06-2012, 08:56 PM
یه سوال دارم که بازم فکر کنم جای مناسبی مطرح نشده باشه .نمی دونم کجا باید بنویسمش!
الان داشتم یه فرم آنلاین برای دانشگاه کپنهاگ رو پر می کردم که به این ایتم رسیدم "project description" می خوام بدونم منظورش دقیقا چیه؟من فقط programm title رو می دونم و یه توضیحات مختصری که تو خود سایتش داده.همونارو باید بنویسم یا خودم باید بدونم چی به چیه و از خودم بنویسم؟
12-06-2012, 09:58 PM
COMPLETED PRIZE THESIS
این رو تو فرم پذیرش دیدم که خواسته جلوش رو علامت بزنیم یا نزنیم.منظورش چیه؟
12-06-2012, 09:58 PM
میشه بگید که این سوال رو در چه قسمتی از فرم پرسیده؟ مثلا آیا در قسمت اطلاعات مرتبط با پروژههای گذشته شماست، یا اطلاعات مرتبط با پروژهای که بعدا در اون دانشگاه باید انجام بدید؟
این طور که از سوال دوم شما برمیاد، حدس میزنم که مربوط به پروژهای هست که بعدا در اون دانشگاه میخواهید انجام بدید. اگر این طوره، معمولا project description با program title فرق داره. program title معمولا عنوان گرایش یا مقطعی هست که شما میخواهید درش ادامه بدید، ولی project description عنوان پروژه شما خواهد بود. این قسمت معمولا همون عنوان تز شما میشه. اگر جواب سوال اول من رو بدید شاید بهتر بشه راهنمایی کرد.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
12-06-2012, 10:37 PM
سلام به دوستان خوبم.
منظور Project Description توضیح راجع به پروژه مربوط به پوزیشن اعلام شده هست که دارید اپلای می کنید. می خواد ببینه، چقدر با این پروژه آشنا هستید. چقدر تحقیق کردید؟ آیا در مورد این پروژه با استاد مورد نظر مکاتبه کردید یا خیر؟ البته این اطلاعات مربوط به فرم های پذیرش دانشگاه Aalborg بود که من در قسمت فایل های پیوستی دیده بودم که خواسته بود آپلود کنیم. ولی طبق حرف بابک جان، شما باید مشخص کنید که در کدام قسمت فرم پذیرش از شما Project Description را خواسته. ارادت
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
13-06-2012, 12:21 AM
سلام و تشکر.در قسمت application material اینو خواسته.آخه من اطلاع خاصی در موردش ندارم چی باید بنویسم.خیلی مهمه؟آخه ستاره دار هم هست.ینی الزامیه!
13-06-2012, 01:13 AM
دوست خوبم، معمولاً وقتی پوزیشنی اعلام میشه، یکی دو پاراگراف، در متن آگهی Project Description داره.
می تونید کمی سرچ کنید و شاخ و برگ بهش بدید. حتی می تونید، از استاد پروژه بخواهید که اطلاعات بیشتری در اخیتار شما قرار بده.
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
01-09-2012, 01:43 PM
منظور از date of completion برای IELTS در application چیه ؟! یعنی دو سال به زمان امتحان اضافه کنیم ؟!
|
|