(30-08-2016, 05:30 PM)automotive نوشته: @Torkan
@iman7
@nasim1234
من از شما پرسیدم که چه میزان هزینه کردید برای ارشد، شما فرمودید به این روشی که خودتان عمل کردید، ما عمل نکنیم اینجا، همچنین تاکید داشتید که برای ترم پاییز Apply کنیم.
حال میپرسیم که از ابتدا فاند دریافت کنیم، میگویید نمیشود،(یا میشود اما شما تا به حال ندیدهاید).
تحصیل در یک دانشگاه معمولی در ایالات متحده با 9 یا 12 واحد درسی در ترم اول حدود 10 تا 15 هزار دلار شهریه نیاز است، برای هر ماه زنده ماندن در یک ایالت با قیمت مناسب حدود 1500 دلار هزینه نیاز است، با فرض 9 ماه بودن ترم، جمع هزینه ها حدود 23500 دلار میشود.
شما فکر میکنید این مقدار هزینه را یک دانشجوی معمولی میتواند پرداخت کند؟ حدود 83 میلیون تومان میشود، برای آزادسازی مدارک هم به گفته Milados حدود 50 میلیون تومان بودجه نیاز است.
برای اپلای در ایالات متحده از ابتدا تا انتها با تعداد چند دانشگاه با بلیط رفت حدودا 3000 دلار نیاز است.
فاند در زمانی اهمیت پیدا میکند که در شروع ترم به شما تحویل داده شود، که حقایق حاکی از آن است که از پایان هفتهی چهارم آزموشی میتوانید این فاند را دریافت کنید.
فاندی که در ترم 4 به دست آید که فاند نیست، در ایران نیز برای دانشجویان برتر در همهی دانشگاهها مزایایی را در نظر میگیرند و حتی به ازای هر مقاله ISI به شما هزینهی نقدی حدودا بالای یک میلیون تومان (بنا به IF) پرداخت میکنند.
در این میان نقش fellowship چه میشود؟ معدل بالا، نمره ی زبان بالا و غیره، مقدار ناچیز اما فاند نقدی در پی دارد.
شما فکر میکنید چند درصد از افرادی که در پی فاند هستند و راه Study Abroad را در پیش گرفتهاند میتوانند این هزینههای سنگین مادی را متقبل شوند؟
فاند ترم دو نه به کار من می آید نه به کار عدهای که ثروتمند نیستند، من اطلاع دارم که تواناهیهای یک دانشجوی ارشد چیست و تواناییهای یک دانشجوی دکترا چه میتواند باشد.
من از شما سوال میپرسم آیا با این گفتههای شما میتوان نتیجه گرفت که برای فاند یا باید برای Direct PhD اقدام کرد یا به صورت کلی ارشد با فاند کامل در ایالات متحده بی معناست؟
برای دکترا که بیشتر دانشگاههای دنیا بورس در نظر میگیرند.
در ارتباط با MIT هم من اطلاع دارم و هم شما که MIT جزو 10 دانشگاه برتر دنیاست (هرچند موسسه است نه دانشگاه) و رفتار دقیقی از هیچ یک از این ده دانشگاه دیده نشده، شهریه MIT برای مکانیک سالیانه 45000$ است، مستندهای از دانشجویان این موسسه دیدهام که مشکلات مالی و بحث فاند را مطرح کردند، این کاملا بی معنا به نظر میرسد! موسسهای که حداقل دهها پروژه فعال با سازمانهایی همچون NASA دارد نمیتواند حقوق دانشجویان خود را پرداخت کند و آن ها باید با تحویل پیتزا و وامهای طولانی مدت شهریه بپردازند!؟
راه شما صحیح نیست، راه ما هم که به گفته شما غیر ممکن است، پس چرا زحمت GRE و بحث ویزا و هزاران دردسر دیگری که خود شما از من بیشتر در جریان هستیم را برای ایالات متحده به جان بخریم وقتی نتیجه این قمار چیزی به جز باختن تمام زندگیمان نیست؟
یک نکته مهم هم فراموش نشود، ارشد بدون فاند یعنی ارائه دادن مدارک سنگین بانکی یا ملکی برای اثبات این موضوع که شما پول کافی دارید و در ایالات متحده دست به کار خ ل ا ف ی نمیزنید!
شاید به دلیل شرایط مالی شما به دنبال این موضوع نبودهاید، شاید افرادی باشند که با چند Fellowship یا به طور کلی با استفاده از RA توانسته باشند هزینه ها را پرداخت کرده باشند، شما میگویید این شدنی نیست. من میگویم شاید احتمال آن کمتر از 0.0001 درصد باشد، اما صفر نیست، این احتمال کم است که ما در این راه هستیم، البته گفتن حقیقت تلخ همیشه بهتر از دروغ شیرین است و شاید هم ما مو میبینیم و شما پیچش مو.
امیدوارم افرادی که در این فروم در حال حاضر در ایالات متحده هستند، این سکوت طولانی مدت را بشکنند و برای اولین و آخرین بار حقیقت فاند در مقطع ارشد در ایالات متحده را افشا کنند.
با احترام
Automotive گرامی لطفا دقت کنید! (اولا فقط آمریکا رو من بحث میکنم)
بحث اینجا فول فاند هست. بحث فول فاند رو پیش کشیدید. معاف شدن از شهریه 10 هزار دلاری غیر از فول فاند است. Nasim تا جایی که میدونم اصلا دانشجویی نرفته بود و F-2 رو تبدیل کرده بود اونجا، در ضمن دکتری بود. iman رو بیشتر از اینکه در جریان پذیرشش باشم در مورد بحث ویزا پستهاش رو دنبال میکنم
دوست گرامی به نظر من این جوری به جزییات خیلی ریز نپردازید. این جزییات باعث هدر رفتن عمر شما خواهد شد از ما گفتن. اگر قطعا به دنبال فول فاند هستید دکتری اپلای کنید. مگر اینکه بشینید دانشگاههایی رو پیدا کنید که شرایطش رو گفتم اگر صرفا هدفتون تموم کردن ارشد در آمریکاست که البته هدف بدی هم نیست!
شرایط مالی من بدتر از شما نباشه بهتر هم نیست دوست عزیز چون اگر شرایطم خوب بود خیلی راحت بگم اصلا نمیرفتم ایالات متحده
حقیقت فاند در ارشد رو برای بار آخر من توضیح میدم امیدوارم دوستانی که میخوان آماده بشن شب برن bar ، یه امشب رو بی خیال بشن! بیان چنین فرومهایی شفاف تر همه چی رو توضیح بدند!!
من نظر خودم رو میگم و بعدها مشخص خواهد شد تا چه حد درسته:
برای ارشد تقریبا گرفتن TA ممکن نیست. جناب Automotive، گرفتن TA یعنی فول فاند شدن. یعنی شهریه رو نمیدین هیچ به علاوه روش هم ماهانه پول میگیرین.
برای گرفتن RA دانشگاه هیچ نقشی نداره. کافیه به اساتید ایمیل بزنید و ببینید جریان چطوریه. 500 تا ایمیل بزنید و متوسط بگیرید ببینید چه جوابی خواهید گرفت. اصلا همین مورد رو ازشون بپرسین رسما بگین شما به من اگر دکتری بیام فاند میدین یا ارشد. اگر رزومه شما رزومه ای هست که مقالات خوبی داشته در مقطع لیسانس (که تقریبا انجام دادنش ممکن نیست مپر معدل رو ول کنید بچسبید به مقاله) استاد ممکنه راغب بشه شما رو ورداره.
در مورد فلوشیپ و ... فقط یک نکته بگم و تمومش کنم:
این ها اکثرا برای INTERNATIONAL ها نیست. دوست عزیز، اینها هیچ کدام فول فاند نیستن. فکر نکنید در آمریکا همه چیز مکانیزه هست و دقیق. نه برادر نوشته ها به عمل تبدیل نمیشه بعضی وقتا و یا تبصره و بند میگیره. مثلا من خودم از دانشگاهی با رنک 60 فلوشیپ گرفتم خوبشم گرفتم اما چطور بود؟! 50 درصد شهریه ویو شده بود. ایالت گرونی بود پس در نتیجه عملا پولی رو که در ایالت دیگر باید میدادم اونجا باید میدادم! این فلوشیپ مقدارش 24000 دلار در سال بود!
پ.ن: Automotive عزیز لطفا کمی بر خشم خود چیره شوید. کمی با حوصله باشید. اینجا کسی نیومده اون یکی رو قانع بکنه و یا نا امید بکنه یا امیدواری بی خودی بکنه. به هیچ وجه!
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.