22-10-2017, 01:10 PM
سلام
من ۱۸ سلمه با معدل دیپلم ۱۷/۸۰ میتونم توی دانشگاه سئول ادامه تحصیل بدم ؟
راهنمای پذیرش و بورس از دانشگاه ملی سئول Seoul National University
|
22-10-2017, 01:10 PM
سلام
12-11-2017, 11:08 AM
سلام دوست گرامی ، من کارشناسیم رو از دانشگاه پیام نور با معدل 16.86 گرفتم و ارشد را ازدانشگاه ازاد با معدل 19.13 دارم و دو تا مقاله هم دارم و دوست دارم برای ادامه تحصیل در مقطع دکتری به یکی از دانشگاههای کره بروم بنظرتون با این شرایط دانشگاه ملی کره من را بورس می کنند؟
باتشکر
20-12-2017, 12:38 AM
سلام .من دانش آموز مدرسه ی تیزهوشان هستم و معدل نهاییم بالای 19.50هست .زبان انگلیسیم خوبه در حد پیشرفته و زبان کره ایم متوسطه و درحال یادگیری هستم.میشه از دانشگاه ملی سئول پذیرش بگیرم برای رشته پزشکی؟!یا نه؟!
28-12-2017, 10:11 PM
(22-10-2017, 01:10 PM)ladynava نوشته: سلام معدلت خیلی بالا نیست برای لیسانس. شانست کمه. بهتره لیسانس رو در ایران ادامه بدی. " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
28-12-2017, 10:12 PM
(20-12-2017, 12:38 AM)Kiyana_B_L نوشته: سلام .من دانش آموز مدرسه ی تیزهوشان هستم و معدل نهاییم بالای 19.50هست .زبان انگلیسیم خوبه در حد پیشرفته و زبان کره ایم متوسطه و درحال یادگیری هستم.میشه از دانشگاه ملی سئول پذیرش بگیرم برای رشته پزشکی؟!یا نه؟! شانست خوبه. بهتره با بخش فرهنگی سفارت در تهران تماس بگیری. در خصوص اقدام برای لیسانس بهتر راهنمایی میکنند " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
28-12-2017, 10:13 PM
(12-11-2017, 11:08 AM)somayeh1365 نوشته: سلام دوست گرامی ، من کارشناسیم رو از دانشگاه پیام نور با معدل 16.86 گرفتم و ارشد را ازدانشگاه ازاد با معدل 19.13 دارم و دو تا مقاله هم دارم و دوست دارم برای ادامه تحصیل در مقطع دکتری به یکی از دانشگاههای کره بروم بنظرتون با این شرایط دانشگاه ملی کره من را بورس می کنند؟ چه رشته ای ؟ ایا نمره زبان یا کارهای پژوهشی با کیفیتی دارید؟ شانس معدل خوبی دارید باید ببینید باقی حداقل ها رو میتونید بیارید یا خیر. " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
سلام و خسته نباشید،من الان در رشته تجربی هستم و معدلم هم بالای ۱۹هست و آیلتس ۸,دارم«آزمایشی،یعنی بطور رسمی امتحان ندادم،ولی سطح زبانم بالاست»،سال آینده هم کنکور دارم اما هدف اینه که هنر بخونم«موسیقی یا دراما, ۹ ساله که پیانو کار میکنم
»،می خوام برای رشته هنر بورسیه کره بشم،ایا با معدل بالای ۱۹ دیپلم رشته تجربی میشه برای بورسیه رشته هنر اقدام کرد؟؟؟یا نیاز به تغییر رشته یا دادن کنکور هنر هست ؟؟؟ ۲-آیا میشه همون سال اول بعد از کنکور برای ورودی سال جدید شرایط محیا بشه؟ ۳-واینکه از الان باید اقدام کنم؟ و چجوری؟مثلا سفارت یا ایمیل زدن به دانشگاه موردنظر؟ ۴-چقدر مصاحبه حضوری موثره؟ و اصلا حضوری مصاحبه می کنند؟ واقعا ممنون میشم اگر پاسخم رو بدید
02-03-2018, 07:25 PM
با سلام و خسته نباشید خدمت شما...
میشه سایتی رو معرفی کنید تا ما از شرایط افرادی که در سال های گذشته موفق به اخذ بورس شدن مطلع بشیم؟
04-03-2018, 03:08 PM
(02-03-2018, 07:25 PM)ShaqayeqArT نوشته: با سلام و خسته نباشید خدمت شما... سلام تعداد ایرانهایی که خیرشان به هموطنان خود رسیده است زیاد نیستند، برخلاف سایر مردم دنیا همانند هند و چین که بسیار به هموطنان خود کمک میکنند. شما سعی کنید با دانشجوهای این دانشگاه ارتباط برقرار کنید (از طریق LinkedIn و یا وبسایت خود دانشگاه) و حتی شاید بتوانید دانشجوی ایرانی بیابید که پاسخگوی سوال شما باشد. موفق باشید. It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
06-03-2018, 11:58 PM
ilaw امتیاز: 0
سلام و خسته نباشید،من الان در رشته تجربی هستم و معدلم هم بالای ۱۹هست و آیلتس ۸,دارم«آزمایشی،یعنی بطور رسمی امتحان ندادم،ولی سطح زبانم بالاست»،سال آینده هم کنکور دارم اما هدف اینه که هنر بخونم«موسیقی یا دراما, ۹ ساله که پیانو کار میکنم »،می خوام برای رشته هنر بورسیه کره بشم،ایا با معدل بالای ۱۹ دیپلم رشته تجربی میشه برای بورسیه رشته هنر اقدام کرد؟؟؟یا نیاز به تغییر رشته یا دادن کنکور هنر هست ؟؟؟ ۲-آیا میشه همون سال اول بعد از کنکور برای ورودی سال جدید شرایط محیا بشه؟ ۳-واینکه از الان باید اقدام کنم؟ و چجوری؟مثلا سفارت یا ایمیل زدن به دانشگاه موردنظر؟ ۴-چقدر مصاحبه حضوری موثره؟ و اصلا حضوری مصاحبه می کنند؟ واقعا ممنون میشم اگر پاسخم رو بدید |
|