17-03-2016, 04:54 PM
(13-03-2016, 01:48 PM)Torkan نوشته: خواهش میکنم.
خوب مشکل من بود چند سال پیش. این مساله دیگه به آباکوس ربطی نداره یه جورایی به نحوه تحقیقات شما برمیگرده که از رفرنس ها بگردید و اطلاعات مربوط رو بگیرید. میتوانید از اینترنت، کتابهای به خصوص مهندسی شیمی، استادا (البته اگر یاری کنن یا بدونن) و ... من که خودم از اینترنت پیدا کردم. در ضمن دقت کنید بعضی وقتا مجبور میشین اطلاعات کامل رو ندین به نرم افزار یعنی نمیتونین پیدا کنین مثلا اطلاعات مربوط به failure , fatigue , fracture و ... مجبور میشید همون مدولهای معروف رو بدید با کرنش و ...
بااحترام،
ترکان
والله من تو این فکر بودم که اصلا این پلاستیک رو تعریف نکنم. چون توی مقاله ای که دارم ، از کل 3 خصوصیات فقط به بررسی و توضیح 2 تا خصوصیات در آباکوس پرداخته مثل رفتار بتن و میلگرد و اصلا نگاهی به این پلاستیک نداشته ، احتمالا تاثیرش خیلی کم بوده ، یعنی به نرم افزار بگم یچیزی بین میلگرد و بتن هست که مدفون در بتنه (Embedded Region) اما خصوصیاتش برام مهم نیست ، اصلا تاثیر گذار نیست.
جناب ترکان شما تاکنون با گزینه Predefined >Stress کار کردید ؟ یکی از دوستان برای اعمال تنش های اولیه این گزینه رو پیشنهاد دادند (در کنار چند روش دیگر) ولی بنظر میاد آباکوس این تنش رو تنها در حالی اعمال می کنه که المان ما از جنس continuum باشه و مثلا برای Truss اینو اعمال نمی کنه !!!