02-02-2014, 03:42 AM
(27-01-2014, 11:21 AM)'m.jannesary' نوشته: من هم می خواهم مقاله ای در رابطه با بررسی دو سبک رهبری انجام دهم که هر کدام از این سبک رهبری یک پرسشنامه جدا دارد.در واقع من دو پرسشنامه برای این دو سبک رهبری دارم
سوالی داشتم:من دو پرسشنامه دارم یکی شامل 6 بعد و دیگری شامل 7 بعد
من می خواهم میانگین واریانس و انحراف معیار هریک از ابعاد این دو پرسشنامه و همچنین میانگین واریانس و انحراف معیار این دو سبک رهبری(نه ابعاد،بلکه کل پرسشنامه) را اندازه گرفته و در مرحله بعد ضریب همبستگی میان ابعاد یک سبک رهبری(ابعاد پرسشنامه اول) را با سبک رهبری دیگر (کل پرسشنامه دوم)و ضریب همبستگی میان این دو سبک رهبری(ضریب میان کل پرسشنامه 1 و 2 ) را انجام دهم
متاسفانه نمیدانم چطور میشه با spss این کار را انجام داد
میشه شما لطف کنین و یه راهنمایی کنین یا اگر فایل مرتبطی دارین در اختیار من قرار دهید؟
من مقاله ای را که یک چنین کاری را کرده واستون ضمیمه کردم که در جداول 4 و 5 است
من هم می خواهم دقیقا یک چنین کاری انجام دهم ولی نمیدانم چطور میشه میانگین و واریانس و انحراف معیار کلی یک پرسشنامه با ابعاد مختلف را به دست اورد؟و همچنین ضریب همبتگی میان ابعاد یک پرسشنامه با کل پرسشنامه دیگر را!!!؟؟؟
خواهش میکنم کمک کنین کارم خیلی گیره
ممونو
سلام و خوش آمدید..
ببینید تمامیِ این چیزایی رو که شما میخاین به وسیله ی اس پی اس اس قابلِ انجام هست، اما واقعا نیازی نیست که لزوما از این نرم افزار استفاده کنید و میتونید از اکسل هم استفاده کنید برای این کار ها چون خیلی کار های پیچیده ای نمیخاین انجام بدین و در این چیزا اکسل خیلی کمتر وقتتون رو خواهد گرفت...
سوال های شما خیلی خیلی کلی هست و واقعا در حدِ یه راهنمایی نیست که بتونیم بهتون جواب بدیم..
اینطوری نیست که بشه با یه پست به شما توضیح داد چطوری میشه با این نرم افزار انحراف معیار گرفت و غیره...
به نظرِ من حتما اول جزوه های آموزشیِ اس پی اس اس که همینجا هم هست رو بخونید و با نرم افزار آشنا بشید و مثال هاش رو کار کنید که بتونید از این نرم افزار استفاده کنید... بعدش میتونید از ایت فروم استفاده کنید که گیر ها و اشکالاتتون رو رفع کنید..
موفق باشید و امیدوارم بتونیم بهتون کمک کنیم و کارتون راه بیوفته...
ببینید تمامیِ این چیزایی رو که شما میخاین به وسیله ی اس پی اس اس قابلِ انجام هست، اما واقعا نیازی نیست که لزوما از این نرم افزار استفاده کنید و میتونید از اکسل هم استفاده کنید برای این کار ها چون خیلی کار های پیچیده ای نمیخاین انجام بدین و در این چیزا اکسل خیلی کمتر وقتتون رو خواهد گرفت...
سوال های شما خیلی خیلی کلی هست و واقعا در حدِ یه راهنمایی نیست که بتونیم بهتون جواب بدیم..
اینطوری نیست که بشه با یه پست به شما توضیح داد چطوری میشه با این نرم افزار انحراف معیار گرفت و غیره...
به نظرِ من حتما اول جزوه های آموزشیِ اس پی اس اس که همینجا هم هست رو بخونید و با نرم افزار آشنا بشید و مثال هاش رو کار کنید که بتونید از این نرم افزار استفاده کنید... بعدش میتونید از ایت فروم استفاده کنید که گیر ها و اشکالاتتون رو رفع کنید..
موفق باشید و امیدوارم بتونیم بهتون کمک کنیم و کارتون راه بیوفته...
راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز