20-02-2014, 10:56 PM
میشه کمکم کنید داده های سری زمانی را برای نرم افزار استتا چطور در اکسل مرتب کنم؟؟؟؟
و اینکه چه آزمون هایی برای سری زمانی لازم هست؟
ممنون
و اینکه چه آزمون هایی برای سری زمانی لازم هست؟
ممنون
راهنما و آموزش نرم افزار STATA
|
20-02-2014, 10:56 PM
میشه کمکم کنید داده های سری زمانی را برای نرم افزار استتا چطور در اکسل مرتب کنم؟؟؟؟
و اینکه چه آزمون هایی برای سری زمانی لازم هست؟ ممنون (20-02-2014, 10:56 PM)'ELHAM130' نوشته: میشه کمکم کنید داده های سری زمانی را برای نرم افزار استتا چطور در اکسل مرتب کنم؟؟؟؟ سلام دوست من یه لینک از دانشگاه پرینستون براتون میزارم که با شکل کاملا توضیح داده که داده ها از excel به استاتا چطوری وارد کنید. میتونید آموزش های بیشتری رو تو لینک دوم که آنلاین tutorial هست پیدا کنید. در مورد سوال دوم تون، آزمون ریشه واحد و هم انباشتگی باید انجام بدین و دیگه بقیه اش بستگی به مدلی که میخواین ران کنین داره. لینک اول لینک دوم در مورد پست قبلی تون، من GMM با استاتا کار نکردم. ولی زیاد با نرم افزارهای دیگه فرقی نداره و تفسیرشون مشابه.
با سلام.من نرم افزار STATA رو در حد خیلی ابتدایی می دونم.می شه راهنماییم کنین که چجوری می تونم داده های پنل رو وارد کنم و یه رگرسیون run کنم؟
ممنون[img]images/smilies/sad.gif[/img]
17-07-2014, 12:22 AM
(18-06-2014, 02:15 PM)'fatimasa' نوشته: با سلام.من نرم افزار STATA رو در حد خیلی ابتدایی می دونم.می شه راهنماییم کنین که چجوری می تونم داده های پنل رو وارد کنم و یه رگرسیون run کنم؟ دوست عزیز شما قاعدتا داده های تون رو بایستی از اکسل وارد استاتا کنید و بهتره توی اکسل داده ها رو به صورت زیر مرتب کنید : ستون اول : سال، ستون دوم: کشور، ستون سوم: متغیر وابسته و ستون های بعدی متغیرهای توضیحی و کنترل بعد از آماده کردن داده ها میتونید از این جدولی که درست کردین، کپی بگیرین و در داخل قسمت editor استاتا past کنید. تو این لینک وارد کردن داده ها از اکسل به استاتا به صورت تصویری توضیح داده شده و میتونید استفاده کنید. بعد از وارد کردن داده ها به استاتا، باید داده ها رو تعریف کنید تا نرم افزار نوع داده را تشخیص بده . برای تعریف داده های پانل در استاتا از دستور : xtset country year در قسمت command وارد میکنیم. بعد از ورود این دستور، به طور مثال استاتا داده های شما را به صورت زیر میشناسه : xtset country year panel variable: country (strongly balanced time varible : year , 1990 to 2000
خوب حالا بعد از تعریف داده های پانل از دستور xtreg یا regress برای تخمین رگرسیون حداقل مربعات معمولی استفاده میکنیم به این صورت که بعد از دستور، متغیر وابسته و سپس متغیرهای توضیحی رو وارد میکنید : xtreg dependentvar independentvar1 independentvar2 independentvar3
بعد از وارد کردن این دستور جدول نتایج رو مشاهده میکنید و باتوجه به آماره t و احتمال متغیرها میتونید در مورد معناداری و عدم معناداری اونها تصمیم بگیرید. برای بررسی معناداری کل رگرسیون هم از آماره f و احتمال مربوط به اون میتونید تصمیم گیری رو انجام بدین.موفق باشین
04-08-2014, 05:31 PM
سلام من میخام پنل ارچ وگارچ در استتا انجام بدم کسی فایلی نداره د این مورد خیلی کارم گیره
04-08-2014, 11:50 PM
(04-08-2014, 05:31 PM)'0700' نوشته: سلام من میخام پنل ارچ وگارچ در استتا انجام بدم کسی فایلی نداره د این مورد خیلی کارم گیره سلام دوست عزیز از دو تا فایل آموزشی که در فایل ضمیمه قرار دارد میتونید استفاده کنید. این ویدئو یوتیوپ هم مفیده براتون : https://www.youtube.com/watch?v=ns3VJn9rHv8 موفق باشین
20-08-2014, 07:50 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 20-08-2014, 08:12 PM توسط hadi_q_acc.)
سلام
وقتی داده هامو از اکسل وارد استتا میکنم داده های ستون چند تا از متغیر هام به رنگ قرمز نشون داده میشه تو صفحه اصلی این پیغام میاد varlist: var1: string variable not allowed تو استتا نسخه 9 این مشکل به خاطر اعشار بود که به جای نقطه از اسلش استفاده کرده بودم اما تو نسخه 9 بعضی از ستونها با اینکار مشکلش حل شد و بعضی هنوز این مشکلو داره ستونهایی که داده هاش قرمز رنگه تعداد ارقام اعشاریش بیشتر یا کمتر از داده های مشکی رنگه با اضافه کردن ارقام اعشار بعضی داده ها مشکی رنگ شدن ولی این پیغام بعد از آزمون ریشه واحد نشون داده میشه . xtunitroot llc var3, lags(1) no observations r(2000); اگه کسی اطلاع داره راهنمایی کنه لطفا
24-08-2014, 02:40 AM
(20-08-2014, 07:50 PM)'hadi_q_acc' نوشته: سلام درود بر دوستان
تو استتا R-SQUAR چه جوری میشه بدست آورد؟ مدلمو تو استتا با استفاده از روش اثر تصادفی تخمین زدم ولی R-SQUAR محاسبه نکرده مشکلی که بالا مطرح کردم حل شد، خودمم درست نفهمیدم چه جوری ![]() جاهایی که عدد صفر بود بهش چند رقم اعشار اضافه کردم مشکل رفع شد( اینو نوشتم شاید به درد دوستان بخوره چون خودم خیلی زجر کشیدم ![]()
24-08-2014, 10:47 PM
(24-08-2014, 02:40 AM)'hadi_q_acc' نوشته: سلام دوست عزیز
فکر میکنم مشکل اول شما که با چند دادن چند رقم اعشار حل شده به این خاطر بود که missing data شما زیاد بوده!!! و برای بررسی ایستایی به اندازه کافی مشاهده نداشته اید. باز هم مرسی که راه حل تون رو در اختیار دوستان گذاشتید. اما خودم این کار رو توصیه نمیکنم. اول اینکه اعتبار نتایج شما پایین می آید و زیاد قابل استناد کردن نیست. تا اینجا که از سوالات قبلی و توضیحات شما متوجه شدم، بیشتر مشکلات شما باید در مورد داده های ناکافی باشه و به عبارتی missing data در داده های تون زیاده. در مورد محاسبه ضریب تعیین، در اینجا بیان شده که عدم نمایش ضریب تعیین در نتایج رگرسیون در استاتا ممکن است ناشی از مشکلات تکنیکی و یا عدم مناسبت ضریب تعیین برای این مدل مناسب، باشد. در ادامه بیان شده که شما میتونید به صورت زیر ضریب تعیین رو با استفاده از همبستگی بین موارد مشاهده شده و پیش بینی شده محاسبه کنید و به توان 2 برسونید. در اینجا هم اطلاعات خوبی برای محاسبه ضریب با توجه به لینک اول با استفاده از وزن و ... وجود دارد. موفق باشید
25-08-2014, 12:45 PM
(24-08-2014, 10:47 PM)'eliroz' نوشته: ممنون بابت لینک
تو نتایج اطلاعات به این صورت اومده R-sq: within = 0.1437 between = 0.0481 overall = 0.0533 چون داده ها پنل هست ضریب تعیین داده نشده. ولی تو ایویوز محاسبه میشه برای قسمت ارور هنگام ورود داده هام : داده هام به صورتی بود که بعضی از سالها صفر بود، مثلا درصد مالکیت نهادی تو یه سال صفر بود ویا برای یه متغیر دامی صفر و یک داشتم، اعتبار چرا پایین میاد؟ فقط صفر بعد از اعشار اضافه کردم که تو دوره ابتدایی خوندیم صفر بعد از اعشار به حساب نمیاد ![]() |
|