22-09-2013, 01:02 AM
(20-09-2013, 07:18 AM)'Mr-Voltage' نوشته:دروود بر شما و خوش امدگویی به جهت پیوستن به اکادمیا کافه
در واقع در رشته مهندسی صنایع در مقاطع بالاتر شما هم می توانید برای گرایشهای مهندسی و هم مدیریتی اقدام کنید اما اینکه کدام اوضاعش بهتره نمیشه دقیق حدس زد. اما در کل شانس پیدا کردن گرایشهای مدیریتی بدلیل متعدد بودنش بیشتره. هم در اروپا و هم در امریکا و کانادا. اما من به شخصه علاقه به مدیریت ندارم به این دلیل که دید مدیریتی نیاز به تجربه زیاد می خواهد ضمن اینکه رقابت بالایی با متقاضیان همون رشته وجود داره و باید برای ازمونهای GMAT هم اگر قصد دارید در دانشگاههای خوب تحصیل کنید داره. اما عرض کردم این مورد سلیقه ای است و نمیشه گفت کدوم رشته بیشتر نزدیکه یا کدوم دوره تره. من خودم علاقه هام بر اساس دروس گذرونده شده به مهندسی نزدیکتره.
خیلی منمنون از جوابتون با این حساب اگه دروس به مدیریت نزدیک باشه دانشگاه باید تو زمینه ی business قوی باشه و اگه دروس به مهندسی نزدیک باشه دانشگاه باید تو زمینه ی مهندسی قوی تر باشه؟(چون معمولا تو رتبه بندیا براساس مهندسی و business و science و... رتبه بندی میکنن به خاطر اون میپرسم )