08-03-2013, 04:25 AM
(08-03-2013, 02:37 AM)'Karim' نوشته: شهروز جان،درود
یک نظر کلی را عرض کنم خدمت،
استانفورد ، استانفورد است و نیویورک هم نیویورک ، سنگاپور هم سنگاپور و کل تک هم کل تککک و........ق
در همین ایران چندین رشته و دانشگاه هستند که درشهرستان از تهران سر هستند ولی خب می بییند که درواقعیت اسم ها هستند که اعتبار افراد را تعیین می کنند.
یک مثال خودمانی تیم ملی فوتبال برزیل هرچند در رنک فیفا رنک پنجم دنیا باشد اما برزیل ، برزیل است.لووووووووول
اسم و رسمی که دانشگاههای بزرگ در طی شاید بیش از یک قرن برای خود دست و پا کرده اند چیزی نیست که بشود با این رنک ها زیر سوال بردش
کریم منظورت از اسم و رسمی که دانشگاههای بزرگ برای خود دست و پا کرده اند رو متوجه نشدم. ولی حتی با احتساب همین اسم و رسم کل تک 30 از 100 نمی گیرد و استنفورد 70 از 100!
ایضا آمریکا آمریکاست و سنگاپور سنگاپور است را هم متوجه نشدم[img]images/smilies/wink.gif[/img]. سطح تحقیقات؛ دسترسی شما به امکانات و تجهیزات، رزومه شما در پایان دوره تحصیل و ایضا رفاه شما در دانشگاه ملی سنگاپور کم از مطرحترین دانشگاههای آمریکا(جز تاپ 10) ندارد(بگذریم به مسائل اقامت و... که اصلا مرتبط با رنک دانشگاه نیست)
سوال من این است که از این اسم و رسم چه استفاده ای می خواهید کنید؟ اگر بخواهید دوباره به ایران بازگردید که اسم و رسم (البته اسم آمریکا) حق دارید که اسم و رسم مهم باشد. در ایران این اسم زدگی وجود دارد!
شما از دانشگاهی دور افتاده در ایالتی دور افتاده فارغ التحصیل شوید یک پسوند آمریکا شما را در جایگاهی برتر از دانشگاه مونیخ آلمان ممکن است قرار دهد.
در آمریکا، بعد از رزومه و تز شما، استاد شما در نهایت رنک دانشگاه شما تعیین کننده هست بویژه در رشته شما که US news رنک معتبرتری به شمار میاد. در سایر جهان نیز در نهایت پس از رزومه و تز شما، رنکینگ مهم هست. اسم؟ واقعیت چیز دیگریست. یک بار در مورد امکان کار پیدا کردن و نظرات
البته من در مورد تاپ 20 یا تاپ 10 آمریکا صحبت نمی کنم که رنکینگها البته این دانشگاهها رو برتر می دونند. ولی در حالت کلی اصلا و ابدا چنین چیزی وجود ندارد.
[size=13px]اگر بخواهم به موضوع تاپیک برگردم، به عنوان یک نظر شخصی، [/size][size=13px]هرگز بر پایه احساسات شخصی که دلایل این احساسات را نیز نمی دانید به چنین انتخابهایی خطر نکنید و لااقل با احساساتتان که مبتنی بر شنیده هاست تا دیده ها، رنکینگ سازی نکنید!!
هر زمان که تصور کردید این نظر در مورد بهتر بودن کلیه دانشگاههای آمریکا دلایل متقنی دارد[/size][size=13px] 5 مورد برتری دانشگاه تگزاس دالاس (یک دانشگاه بسیار معتبر)[/size][size=13px] رو با ملبورن از هر نظری که بتوان علمی نامید برای خود بیاورید. (اعتبار مقالات، اعتبار اساتید، رزومه تحقیقاتی و اعتبار فارغ التحصیلان و سرعت پیدا کردن کار، درآمد متوسط فارغ التحصیلان و........) و بعد با آمار چک بفرمایید.
با یک اسم(کشور، دانشگاه، ایالت و شهر) نمی توانید(نمیتوانیم) زندگی کنید.
پ.ن. برزیل برزیل است. ولی از اسپانیا گل می خورد و می بازد! صنعت نفت آبادان هم دسته دوم هست ولی طرفدارانش از ذوب آهن صدر نشین ممکنه بیشتر باشه، در هر حال الان دسته دومه! اینم مثال خودمونیش [img]images/smilies/biggrin.gif[/img][/size]
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق، تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق، تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)