09-07-2013, 12:59 PM
من ۱۲ می دوبی بودم و ۳ جولای بعد از ۵۲ روز کلیر شدم. سوالی اگه هست در خدمتم
مژده ی رحمت برساند سروش. . .
وضعیت کلیرنس دبی
|
09-07-2013, 12:59 PM
من ۱۲ می دوبی بودم و ۳ جولای بعد از ۵۲ روز کلیر شدم. سوالی اگه هست در خدمتم
مژده ی رحمت برساند سروش. . .
15-07-2013, 08:26 PM
(09-07-2013, 12:59 PM)'Star7' نوشته: من ۱۲ می دوبی بودم و ۳ جولای بعد از ۵۲ روز کلیر شدم. سوالی اگه هست در خدمتم فكر ميكنم اگر شرايطتون رو از سربازي تا آكادميك براي دوستان بگيد كمك بزرگي به دوستانيه كه منتظر هستند. شادزي
[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull
06-01-2014, 01:06 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 21-04-2015, 12:57 AM توسط ForeverBlue.)
این تاپیک در مورد وضیعت کلیرنس دبی در سال 2014 می باشد.
لطفاً اگر کلیر شدید نتیجه را با جزئیاتی مانند تاریخ مصاحبه، تاریخ کلیر شدن، رشته، مقطع، و ترجیحاً زمینه کاری بنویسید. با تشکر
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید.
03-06-2014, 10:53 PM
سلام
کیس من الان در حال کلیر شدنه. meanwhile لازمه که یه چیزی با ایمیل فرستاده شه واسه سفارت دبی البته از طرف دانشگاهی که admit شدم به نظر شما ایمیل که چک بشه و حواب بده الان چیه؟ من اینو به uni دادم که try کنه اما میگه ریجکت میشه ایمیل contactus_fa_ae@visops.com ایمیل دیگه ای میشناسید واسه همچین شرایطی؟ راستش تو I-20 که من باهاش رفتم سفارت و مصاحبه دادم اشتباهی پیش اومده بود و TA من قید نشده بود و الان uni میخواد edit شده I-20 رو بفرسته ویرایش: پینگلیش به فارسی
سوال هایی که در مورد پرونده تون از سفارت آمریکا در دوبی رو دارید می بایست از این صفحه در سایت سفارت مطرح کنید. که شما می بایست همون مورد اول (مصاحبه را گذرانده ام) را انتخاب کنید و در اونجا با دادن مشخصات روز مصاحبه و ایمیل خودتون، سوالتون رو مثلا به این شکل مطرح کنید که I-20 جدیدی گرفتین که در اون اطلاعات مربوط به Fund تغییر کرده و حالا باید اون رو باید به چه ایمیلی بفرستین. قاعدتا سفارت می بایست به ایمیلی که شما فرستادین یک پاسخی بده که می تونید در پاسخ به همون ایمیل I-20 رو براشون بفرستید.
خود سفارت هم یک ایمیل خیلی کلی هم داره که برای این نوع امور در نظر گرفته نشده ولی اگر اولی جواب نداد می تونید به ایمیل بفرستید و مشخصات خودتون و روز مصاحبه و شماره کلیرنس و نوع ویزایی که براش اقدام کرده بودین رو به همراه یک خط توضیح کوتاه در مورد اینکه این I-20 جدید هست و می خواهید به پرونده تون اضافه بشه براشون می فرستید و به احتمال خیلی زیاد اونها ایمیل شما رو به افسر پرونده Forward می کنند. webmasterdubai@state.gov ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
پینوشت: الان که دوباره نگاه کردم در همون روش اول، وقتی گزینه "مصاحبه رو گذرانده ام" رو انتخاب کنید و بعد در قسمت سوال، گزینه "I have another question" رو انتخاب کنید یک کادر جدید باز میشه که در اون امکان پیوست کردن فایل هم وجود داره. بنابراین با همون روش اول می تونید هم متن درخواست و هم اسکن خود I-20 رو پیوست کنید.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
04-06-2016, 02:44 AM
دوستان سلام
با تشکر از راهنمایی همگی عزیزانی که وقت میزارن و تجربیاتشون رو جهت راهنمایی دیگر دوستان به اشتراک میزارن. بعد از 82 روز از تاریخ مصاحبه و طی شدن پروسه چک خدارو شکر جواب مثبت برای ویزای من اومد و پاسپورت رو ارسال کردم. گفتم جهت اطلاع دوستان که بدونن گاهی پروسه انتظار به سه ماه و بیشتر هم میرسه. . علی
برای خود زندگی کنیم ، نه برای نمایش زندگی به دیگران
04-06-2016, 11:30 AM
(04-06-2016, 02:44 AM)ali agha نوشته: دوستان سلام پروسه AP از پارسال به طور معمول بیش 4 ماه طول می کشه ولی کمترم شده مثل مورد شما. در کل دوستان باید صبر کنن، ریجکتی ها بیشتر نشده تا جاییکه من مطلعم. بهتره بجای استرس همه رو انگلیسی و درساشون کار کنن
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
27-06-2016, 10:20 AM
سلام همسر من به خاطرسربازی که حدود ۳۰ سال قبل رفته کلیرنس خورده وتقریبا از زمان مصا حبه یک ونیم ماه گذشته چطور میتونم از روند پرونده مطلع شوم خودم باید تا مهر ماه به امریکا برم .خیلی نگرانم که به موقع بتونیم با هم بریم .ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
29-06-2016, 10:19 AM
(27-06-2016, 10:20 AM)afo نوشته: سلام همسر من به خاطرسربازی که حدود ۳۰ سال قبل رفته کلیرنس خورده وتقریبا از زمان مصا حبه یک ونیم ماه گذشته چطور میتونم از روند پرونده مطلع شوم خودم باید تا مهر ماه به امریکا برم .خیلی نگرانم که به موقع بتونیم با هم بریم .ممنون میشم اگه راهنمایی کنید متاسفانه در این وضعیت راه خاصی برای اطلاع از روند پرونده وجود نداره و تنها باید منتظر باشید تا نتیجه کلیرنس اعلام بشه. یک ماه و نیم به هیچ وجه زمان زیادی برای کلیرنس نیست و در خیلی از مواقع کلیرنس بیشتر از این زمان طول میکشه. هنوز نزدیک به سه ماه تا مهر ماه باقیه و احتمال این که کلیرنس ایشون قبل از مهرماه برسه اصلا کم نیست. امیدوارم که بتونید به موقع برسید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند. |
|