08-08-2014, 11:19 AM
(08-08-2014, 10:43 AM)'pama' نوشته:درود دوست بزرگوار؛
نه دوست من، کنکور MBA مستقل از کنکور ارشد نیست، منتها این رشته تا جایی که بنده میدونم و تا یکی دو سال پیش جزو رشته های ستاره دار یا همون رشته شناور بود، به این مفهوم که شما باید دفترچه کنکور رو موقع ثبت نام ببینید، اگر رشته ای که مد نظر شماست (رشته ی اولتون)ستاره دار نبود شما میتونید در کنار رشته اصلی خودتون این رشته رو هم موقع ثبت نام کنکور ارشد انتخاب کنید و براش امتحان بدید.
کنکور رشته های شناور همه در یک روز برگزار میشه و با کنکور رشته ی اصلی شما تداخل نداره، و یا اینکه ممکنه کنکور رشته ی اصلی شما صبح برگزار بشه و کنکور MBA بعد ازظهر. نتیجتا باز هم سازمان سنجش متصدی کنکور این رشته ست و از طریق کنکور هم اقدام میکنه، اما چون MBA جزو رشته های بین رشته ای هست تحت عنوان شناور هم معرفی میشه تا دوستان بتونن علاوه بر رشته ی اصلی تو این رشته هم کنکور بدن.
موفق باشید.
متشكر دوسته عزيز
يك سوال ديگه هم دارم
سوالات كنكور ام بي اي براي دانشجوهاي رشته ي مهندسي با دانشجويان مديريت فرق داره يا همه به سوالات مشابه پاسخ ميدن؟
مثلا در سوالات سال هاي قبل ديدم سوال از اهنگ تغيير اومده بود كه اين يك چيزه ناشناخته براي بچه هاي علوم انسانيه!
يك سوال ديگه هم دارم
سوالات كنكور ام بي اي براي دانشجوهاي رشته ي مهندسي با دانشجويان مديريت فرق داره يا همه به سوالات مشابه پاسخ ميدن؟
مثلا در سوالات سال هاي قبل ديدم سوال از اهنگ تغيير اومده بود كه اين يك چيزه ناشناخته براي بچه هاي علوم انسانيه!