19-02-2014, 08:13 PM
(19-02-2014, 01:30 PM)'kosar13' نوشته: سلام.رشته تبدیل انرژی امکان بورس و ادامه تحصیل در آمریکا داره؟(یکی از گرایشهای مهندسی شیمی و مکانیکه)
سلام.تبدیل رو نمیدونم ولی رشته مهندسی انرژی در دانشکده انرژی صنعتی شریف که جزو انتخابای پایینترم بود و من حضوری چند بار رفته بودم ببینم چجوریاست، پس اطلاعاتم از داخل خودشون هست[img]images/smilies/cool.gif[/img]. من تا جاییکه با بچه ارشد و دکتراش و استاداش و مدیر گروهشون حرف زدم مشکلی برای اپلای و ویزا نداشتن و از فارغ التحصیلای ارشد پارسال اکثرشون رفته بودن! ولی برای استخدام داخل کمی مشکل دارن و ناشناخته هست هنوز که اونم بخاطر تعداد کم فارغ التحصیل و اسم دانشگاه شریف خیلی براشون سخت نیست اختمالا.من چندتا از بچه های ارشدش رو شنیدم رفتن تابستان و اونایی که حرف زدیمم همگی می خواستن امسال اپلای کنن[img]images/smilies/biggrin.gif[/img] می گفتن پروژه رو با دقت تعریف می کنند تا مشکل پیش نیاد و استادام کاملا درک می کنند برای تعریف پروژه
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم