08-02-2011, 08:40 PM
درود
ایران جز معدود کشورهایی است که در زمینه مهندسی پلیمر از دوره کارشناسی دارای دپارتمان و یا رشته مجزا از دوره کارشناسی می باشد. چند دانشگاه معتبر دارای دپارتمان و یا رشته مهندسی پلیمر در آمریکا در ادامه آورده شده است.
1- Case Western Reserve University
2- University of Southern Mississippi
3- University of Connecticut
4- University of Akron
5- MIT
کسانی که مدرک مهندسی پلیمر در ایران دریافت کرده باشند در دپارتمانهای مهندسی شیمی و مواد و رشته های مهندسی شیمی و مواد نیز می توانند به تحصیل ادامه دهند. برای بسیاری از افرادی که فعالیت های مرتبط با مباحث اپلیکیشن پلیمر در بایو داشته اند رشته مهندسی پزشکی نیز برای ادامه تحصیل بسیار مناسب می باشد.
ایران جز معدود کشورهایی است که در زمینه مهندسی پلیمر از دوره کارشناسی دارای دپارتمان و یا رشته مجزا از دوره کارشناسی می باشد. چند دانشگاه معتبر دارای دپارتمان و یا رشته مهندسی پلیمر در آمریکا در ادامه آورده شده است.
1- Case Western Reserve University
2- University of Southern Mississippi
3- University of Connecticut
4- University of Akron
5- MIT
کسانی که مدرک مهندسی پلیمر در ایران دریافت کرده باشند در دپارتمانهای مهندسی شیمی و مواد و رشته های مهندسی شیمی و مواد نیز می توانند به تحصیل ادامه دهند. برای بسیاری از افرادی که فعالیت های مرتبط با مباحث اپلیکیشن پلیمر در بایو داشته اند رشته مهندسی پزشکی نیز برای ادامه تحصیل بسیار مناسب می باشد.
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق، تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق، تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)