27-02-2012, 07:23 PM
چون در کل فاند امریکا بالاتر از جاهای دیگس فکر کنم در حالت عادی(بدون استثنائات) اون هزینه دوبار در سال رفت و آمدرو پوشش میده،نمیده؟
رفت و آمد به ایران در حین تحصیل در امریکا
|
27-02-2012, 07:23 PM
چون در کل فاند امریکا بالاتر از جاهای دیگس فکر کنم در حالت عادی(بدون استثنائات) اون هزینه دوبار در سال رفت و آمدرو پوشش میده،نمیده؟
اکبر جون در آمریکا تعداد فاند زیاده نه مبلغ فاند.....فاند کشورهای اروپایی مثل دانمارک و نروژ و.....به مراتب بالاتر از آمریکاس و فاند معمولا یربیر میشه با هزینه ها و تو بعضی جاها که شهرای کوچیکی هستن ممکنه 400-500 دلاری در ماه بمونه ولی در کل پولی نمیدونن که بشه SAVE کرد.........داخل پارانتر
مزیت و در واقع ارزش آمریکا بعد از فارغ التحصیلی هستش......متوسط درآمد در آمریکا حدود 50000$ در سال ه و در خیلی از ایالتها بالای 50000$......مثلا تو کالیفرنا حدود 60000$......آمریکا به تنهایی 20% قدرت خرید دنیا رو داره!!!
به خاطر محدودیتهای ویزا و این که اغلب دانشجویان رشتههای فنی ویزای تک ورودی دارند و باید بعد از هر بار خروج از امریکا پروسه ویزا و کلیرنس رو طی کنند، دانشجویان ایرانی خیلی کم به ایران سفر میکنند. من و بسیاری از دوستانم بعد از رفتن به امریکا تا زمانی که گرین کارد نگرفتیم به ایران برنگشتیم. بعضیها که شجاعتر هستند یک بار در طول تحصیل به ایران سفر میکنند ولی بیشتر از این به ندرت پیش میاد. هزینههای سفر به کنار، گرفتن ویزای مجدد و کلیرنس واقعا اعصاب آهنی میخواد و معمولا دانشجویان مایل نیستند آینده تحصیلی و پذیرشی که با این سختی گرفتهاند رو با سفر به ایران به خطر بیاندازند.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند. |
|