06-07-2015, 06:32 PM
(06-07-2015, 06:09 PM)saheleh نوشته: متشکرم
من 504 رو هم دارم و اصلا آدمی نیستم که بشینم مدام لغت بخونم فقط متن میخونم و لغات رو هم با توجه به کاربردشون یاد میگیرم برای همین توی ریدینگ معانیشون رو میفهمم البته توی خوندن یکم کندم. من فقط متن میخونم خیلیم خوندم اصلا رشتم جوریه که منبع فارسی نداره و برای همین هم فقط منابع انگلیسی میخونم کلی داستان کوتاه و بلند خوندم. مشکلم اینه که برای صحبت کردن یا نوشتن لغات رو فراموش میکنم. البته فلش کارت لغات و فلش کارت گرامر تافل رو هم دارم و تازه شروع به خوندنشون کردم. همشونم یادگیریشون توی متنه ولی میترسم بازم موقع رایتینگ و اسپیکینگ همه رو فراموش کنم.
درود
آهان! پس مشکل شما در بخشهای اسپیکینگ و رایتینگ هستش. چون اینجا تاپیک ریدینگ بود فکر کردم با ریدینگ مشکل دارید.
جای نگرانی نیست. این نگرانی در واقع نشون میده در حال پیشرفت هستید!
اون تاپیکی که بالا اتچ کردم رو بخونید با توجه به تجربه دیگران، مشکلاتون برطرف میشه. سوال جزیی تر در مورد اسپیک و رایتینگ دارید در تاپیک مربوطه بپرسید لطفا.
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.