13-08-2012, 06:31 PM
(13-08-2012, 06:25 PM)a.azi نوشته: سلامخواهش میکنم.
ممنون از راهنماییتون
نامزدم تازگی از پلی تکنیک پذیزش دکتر گرفته و واسه نوامبر ترمش شروع میشه، هنوز حتی نامه پذیرشش نرسیده و وضعیتمون اصلا مشخص نیست، من خودم واسه پلی تکنیک اقدام نکردم.
اگه واسه کمک هزینه DSU اقدام کنه ممکنه بتونه بگیره؟ اگه کسی کمک هزینه DSU بگیره ، هزینه خوابگاه کم میشه یا نه؟
یعنی سفارت ایتالیا به هیچ وجه ویزای همرام نمیده؟ حتی واسه کسی که مدتی اونجا بوده؟
ولی من دوستانی داشتم که ویزای همراه گرفتن! یعنی سیاستشون عوض شده؟
باز هم تشکر
موفق باشید
در خصوص DSU که باید از الان اقدام کنید. بله اگر بتونید از DSU استفاده کنید هزینه تحصیل کاسته میشه. نه زندگی!!!
در خصوص ویزای همراه بنده مطمئن هستم که نمیده من الان 1 سالی هست که در مورد ایتالیا مطلب جمع کردم به واقع این مورد را ندیدم که به همراه ویزا بدهند.
ازاد اندیش باشید
در اینصورت دانشجویی اگه بخواد همسرش را ببره چه راهی داره؟
می تونه واسه شنگن اقدام کنه و بعدویزا را تمدید کنه ؟
شاد باشید
(13-08-2012, 07:15 PM)a.azi نوشته: در اینصورت دانشجویی اگه بخواد همسرش را ببره چه راهی داره؟
می تونه واسه شنگن اقدام کنه و بعدویزا را تمدید کنه ؟
شاد باشید
دروود.
دوست عزیز بله از همین راه ویزاس شنگن است که بتوانید به همسرتون ملحق شوید. برای این نوع ویزا در قسمت روادید مدارک مفصل توضیح داداه ام.
ازاد اندیش باشید
ممنون
من امروز خیلی سایتها را سر زدم و اینجور که فهمیدم به همسر حتی دیگه شنگن هم نمیدن. با این حساب باید قیدش را زد
اگه خودم هم بخوام اپلی کنم واسه سال دیگه می شه، چون واسه دکترا فقط یکبار در سال پذیرش داره
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public