(02-07-2015, 02:47 AM)Iman.S نوشته: آیا اگر بر حسب اتفاق در همین زمان من پذیرش بگیریم میشه ویزای توریستی گرفت؟ و رففت و در کلاس ها شرکت کرد و از اونجا براب وبزاب دانشجویی اقدام کرد؟
خیر. وقتی پذیرشت بیاد اسم و پیشینه تحصیلاتی شما در سیستم مهاجرت ایتالیا بعنوان دانشجو ثبت میشه و ضمن اینکه دو مرتبه نمیتونی برای ویزای توریستی اقدام کنی مگر از ویزای دانشجویی و رفتن به دانشگاه صرف نظر کنی یا قبل از گرفتن پذیرش بری و دانشگاه رو از نزدیک ببینی .
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom " Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
باید روزی ک رفتین کنسولگری براشون توضیح بدین و وقت بخواین.
کپی مدارکو بدین مترجم و ازش وقت بگیرین. اصل مدارکو روزی ک رفتین کنسولگری ببرین با قبض مترجم بهشون نشون بدین و بگین ک فقط یکی دو روز وقت میخاین تا با تاییداش بهشون بدین مدارکو. ایشالا ک راه بیان منم باید همینکارو بکنم چون چهارشنبه هم دادگستری تعطیله هم خارجه.
تمبرو حتما بگیرین ک خودتون بتونید تاییداشو بگیرین.
تمبرو حتما بگیرید ک خودتون بتونی
من شنیدم که مدارک اصلی یعنی مثل پیش دانشگاهی و دیپلم و دانشنامه باید حتما به ایتالیایی ترجمه بشه ولی ریزنمره میتونه انگلیسی باشه.
من احتمالا انگلیسی میدم ریزنمره رو.
(02-07-2015, 01:24 PM)mehrdadbala نوشته: مرسی . یه سوال دیگه هم داشتم. دانشگاه به من گفته اول باید pre-enroll کنی. بعد سفارت که بهت ویزا داد اسمتو برای ما میفرسته. بعدش ما تعیین میکنیم که جزء اسکالرشیپ هستی یا نه. الان سوال من اینه که من نمیخوام از فاند دولتی DSU استفاده کنم و فقط اگر اسکالرشیپ بدن میرم. برای چنین موضوعی باید گردش مالی براشون ببرم یا همون حدود 5000 یورو تو حسابم باشه کافیه؟
دانشگاه گفت بعد از ویزا گفتن بورس رو میگه؟ کدوم دانشگاه پذیرش گرفتید؟
اقدام برای ویزا تا 10 جولایه و جوابش توی آگوست میاد. شروع ترم ها هم از سپتامبر.
اپلای کردن برای بورس های دولتی ایتالیا توی آگوست و سپتامبر هست و جوابش حدود 1-1.5 ماه بعد معلوم میشه. پس یعنی شما باید تا جواب بورس هزینه ها رو خودتون بدید.
پس نمیتونید تصمیمتون رو به بعد از بورس بندازید.
البته این رو بگم که بورس های دولتی معمولا به دانشجویان ایرانی میرسه (اگر که نقص پرونده ای چیزی نداشته باشن) چون میانگین درآمد سالانه ایرانی ها حدود 5000-4000 یورو در سال هست و این بورس معمولا به کسایی که زیر 12000 یورو درسال درآمد دارن میرسه.
22-07-2015, 01:26 PM (آخرین تغییر در ارسال: 22-07-2015, 01:41 PM توسط Iman.S.)
بنده قصد تحصیل به زبان ایتالیایی دارم
-فرض: در آزمون استرنی نمره ی لازم را کسب نکنم.
سوال: - برای رشته های انگلیسی زبان، مدرک زبان را باید به سفارت هم ارایه کنم؟
- به نظر شما آیا شدنی ست، که با ویزا را با مدرک زبان انگلیسی بگیریم، اما با رایزنی با دانشگاه در آلفا تست شرکت کنیم برای حضور در یک رشته ی ایتالیایی زبان؟ (آخه چون آلفا تست سطح زبان ایتالیایی رو هم محک میزنه و از نتیجه ش میشه فهمید طرف ایتالیایی بلد هست یا نه) میدونم سوالم خیلی گنگ هست.ببخشید که بهتر از این نتونستم بیان کنم.در نتیجه دریافت پاسخی نه چندان واضح و روشن دور از انتظارم نیست.
ویرایش عذرخواهی میکنم، جواب سوال اولم رو پیدا کردم، باید به سفارت مدرک زبان مثلا آیلتس 6 به بالا ارایه کرد، اما سوال جدید اینه که بعد از عدم قبولی در استرنی، حداکثر وقتی که دارم برای آیلتس آماده بشم و مدرکم هم برای ارایه به سفارت به موقع آماده بشه چقدر هست؟
(22-07-2015, 01:26 PM)Iman.S نوشته: بنده قصد تحصیل به زبان ایتالیایی دارم
-فرض: در آزمون استرنی نمره ی لازم را کسب نکنم.
سوال: - برای رشته های انگلیسی زبان، مدرک زبان را باید به سفارت هم ارایه کنم؟
- به نظر شما آیا شدنی ست، که با ویزا را با مدرک زبان انگلیسی بگیریم، اما با رایزنی با دانشگاه در آلفا تست شرکت کنیم برای حضور در یک رشته ی ایتالیایی زبان؟ (آخه چون آلفا تست سطح زبان ایتالیایی رو هم محک میزنه و از نتیجه ش میشه فهمید طرف ایتالیایی بلد هست یا نه) میدونم سوالم خیلی گنگ هست.ببخشید که بهتر از این نتونستم بیان کنم.در نتیجه دریافت پاسخی نه چندان واضح و روشن دور از انتظارم نیست.
ویرایش عذرخواهی میکنم، جواب سوال اولم رو پیدا کردم، باید به سفارت مدرک زبان مثلا آیلتس 6 به بالا ارایه کرد، اما سوال جدید اینه که بعد از عدم قبولی در استرنی، حداکثر وقتی که دارم برای آیلتس آماده بشم و مدرکم هم برای ارایه به سفارت به موقع آماده بشه چقدر هست؟
بله مدرک زبان رو سفارت چک خواهد کرد. مورد تغییر در قوانین دانشگاه به هیچ وجه امکان پذیر نخواهد بود. زیرا بر خلاف روند پذیرش دانشجوست!!!
مدت زمان زیادی نخواهد بود شاید بین 1 تا دو ماه نهایتاً
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom " Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
05-08-2015, 04:39 PM (آخرین تغییر در ارسال: 05-08-2015, 04:42 PM توسط allie.)
درود.ضمن تشکر از سایت خوبتون من چند تا سوال داشتم اگه جواب بدین خیلی ممنون می شم. راستش من لیسانس دارم از کشور هند و تونستم دو تا پذیرش از دانشگاههای ایتالیا بگیرم که یکیش مستر بود و اون یکی فوق لیسانسه 5 ساله داروسازی که امتحان داره. چند وقت پیش رفتم سفارتو مدارک و برای فوق لیسانس داروسازی دادم و رفتارشون خیلی خوب بود و گفتن مشکلی نیست و برای 13 آگوست که بشه چند روز دیگه وقت دادن.راستش دیروز یه آقایی از سفارت زنگ زد خیلی مودبانه گفت شما لیسانسم داری آخه دست سفارت فقط دیپلم و پیش رو دادی گفتم آره لیسانس دارم اما پذیرشم واسه دانشگاه مستر نیستبعد گفت از کجا گفتم هندوستان بعد گفت 3 ساله؟ گفتم آره. بعد گفت واسه مستر میری یا لیسانس گفتم لیسانس بعدش گفت باشه پس این دانشگاه تورورگاتا لیسانسه که پذیرش داری گفتم آره بعد گفت مرسی و خدافظی کرد.به نظرتون منظورش چی بوده؟ هر چی زنگ میزنم دیگه مشغوله یا جواب نمی دن. به نظرتون ویزا می دن؟؟؟ مرسی ❤
راستی منظورم از فوق لیسانس 5 ساله همون 3 سال لیسانس +2 سال فوق لیسانسه
(05-08-2015, 04:39 PM)allie نوشته: درود.ضمن تشکر از سایت خوبتون من چند تا سوال داشتم اگه جواب بدین خیلی ممنون می شم. راستش من لیسانس دارم از کشور هند و تونستم دو تا پذیرش از دانشگاههای ایتالیا بگیرم که یکیش مستر بود و اون یکی فوق لیسانسه 5 ساله داروسازی که امتحان داره. چند وقت پیش رفتم سفارتو مدارک و برای فوق لیسانس داروسازی دادم و رفتارشون خیلی خوب بود و گفتن مشکلی نیست و برای 13 آگوست که بشه چند روز دیگه وقت دادن.راستش دیروز یه آقایی از سفارت زنگ زد خیلی مودبانه گفت شما لیسانسم داری آخه دست سفارت فقط دیپلم و پیش رو دادی گفتم آره لیسانس دارم اما پذیرشم واسه دانشگاه مستر نیستبعد گفت از کجا گفتم هندوستان بعد گفت 3 ساله؟ گفتم آره. بعد گفت واسه مستر میری یا لیسانس گفتم لیسانس بعدش گفت باشه پس این دانشگاه تورورگاتا لیسانسه که پذیرش داری گفتم آره بعد گفت مرسی و خدافظی کرد.به نظرتون منظورش چی بوده؟ هر چی زنگ میزنم دیگه مشغوله یا جواب نمی دن. به نظرتون ویزا می دن؟؟؟ مرسی ❤
راستی منظورم از فوق لیسانس 5 ساله همون 3 سال لیسانس +2 سال فوق لیسانسه
بعید میدونم مشکلی پیش اومده باشه، چون مورد شما کمی خاص بوده برای اطمینان و تایید با دانشگاه این ارتباط برقرار شده، مثبت نگاه کنید و منتظر باشید