05-09-2012, 11:51 AM
کسی از دوستان اطلاعاتی نداره؟؟
روان شناسی
|
05-09-2012, 11:57 AM
(02-09-2012, 12:21 PM)اندیشه نوشته: با سلامسلام دوست عزیز در دنیا صدها هزار دانشگاه وجود داره و قرار نیست بچه ها اینجا هزینه همشون رو حفظ باشند شما به راحتی میتونین برین سایت اون دانشگاهها ابتدا ببینین رشته شما رو دارند و اگه دارند هزینه هاشو ببینین و کمترین رو انتخاب کنین موفق باشید نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرمآورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام میدهد که شما میگفتید غیرممکن است."
04-11-2012, 07:52 PM
با سلام من میخوام در رشته علوم شناختی cognitive science برای بورسیه در مقطع ارشد اقدام کنم
ترجیحا دانشگاه معتبر امریکا استرالیا و اروپا ممنون میشم بهم اطلاعات بدید لیسانس عمران دارم و ده پروپوزال و تز مرتبط هم دارم با توجه به اینکه میگن رشته ی جدید و پرکاربردی هست و دانشگاهها دارن خوب استقبال میکنن به علوم مهندسی و پزشکی هم مرتبطه اما متاسفانه در این سایت هیچ اطلاعاتی نیست لطفا به من کمک کتید (04-11-2012, 07:52 PM)mehdi57008 نوشته: با سلام من میخوام در رشته علوم شناختی cognitive science برای بورسیه در مقطع ارشد اقدام کنمسلام علت این که در سایت ما اطلاعاتی در موردش نیست همین هست که جدیده این لینک مال ویکیپدیا هست که لیست دانشگاه های ارائه دهنده این رشته رو نشون میده، البته ممکنه کامل نباشه و شما می تونین خودتون هم سرچ کنین. من آشنایی با این رشته ندارم ولی تا اونجا که خوندم میان رشته ای هست و خیلی جاها ممکنه روش کار کنن. شما اسم رشته رو اگر در اینترنت سرچ کنین به صورت عباراتی مثل Cognitive Sciences Graduate programs یا عباراتی شبیه به این میتونین خیلی از دانشگاه ها رو که این رشته رو ارائه میدن پیدا کنین. داشتن پروپوزال هم خیلی خوبه به خصوص برای ارتباط با اساتید. اگر رشته مورد نظرتون رو در استرالیا پیدا کرده باشین خیلی میتونه در جلب نظرشون موثر باشه. در ضمن برای مقطع فوق شانس گرفتن فاند کمتره. البته در شرایطی که رزومه فرد خیلی خوب باشه میتونه امیدوار باشه. در هر صورت برای دکترای مستقیم در آمریکا اگر اقدام کنید شانس گرفتن فاند بیشتر خواهد بود. (برای اطلاعات بیشتر در مورد کمک هزینه مراجعه کنید به این انجمن)
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید.
24-12-2012, 07:09 PM
(29-02-2012, 05:55 PM)Behnoush نوشته: در این تاپیک اطلاعات مربوط به میانگین نمره GRE پذیرفته شدگان رشته های علوم زیستی در دانشگاه های مختلف آمریکا ارائه خواهد شد. اگر پرسش یا مطلب مفید و مرتبط دارید در این تاپیک مطرح کنید.بنده به تازگی فوق لیسانس روانشناسی رو شروع کردم.تصمیم دارم در آینده برای دکترای روانشناسی و فول فاند گرفتن از آمریکا اقدام کنم.هنوز GRE ندادم.می خواستم بپرسم آیا برای رشته روانشناسی باید GRE خاصی داد یا همان جنرال کافی است؟ نمره ام برای این آزمون باید چقدر باشد تا بتوانم خوب پذیرش بگیرم. اگر اطلاعاتی در رابطه با کسانی که این رشته برای دکترا فول فاند گرفته اند دارید در اینجا شیر کنید ممنون می شم. (24-12-2012, 07:09 PM)jay نوشته: بنده به تازگی فوق لیسانس روانشناسی رو شروع کردم.تصمیم دارم در آینده برای دکترای روانشناسی و فول فاند گرفتن از آمریکا اقدام کنم.هنوز GRE ندادم.می خواستم بپرسم آیا برای رشته روانشناسی باید GRE خاصی داد یا همان جنرال کافی است؟اینا یه سری از دانشگاه هایی هستن که روانشناسی رو در سطح دکتری دارن (البته در گرایش های مختلف که من اطلاعی ندارم!) Michigan State University, Louisiana State University, University of Maryland—College Park, University of Massachusetts—Amherst, University of Minnesota, Mississippi State University, University of Missouri—Columbia, University of Nebraska—Lincoln, New York University, University of North Carolina—Chapel Hill, North Carolina State University, University of Northern Colorado, Northern Illinois University, Oklahoma State University, University of Oregon, Pennsylvania State University, University of Rhode Island, Rutgers, University of South Carolina, University of South Florida, University of Southern Mississippi, St. John's University, Syracuse University, University of Tennessee—Knoxville, Texas A&M University, University of Texas at Austin, University of Utah, University of Washington, University of Wisconsin—Madison, University of Wisconsin—Milwaukee در مورد GRE هم یکی از بچه های روانشناسی می گفت که جنرال برای همه دپارتمان های روانشناسی تقریبا ضروریه. ولی سابجکت را دانشگاه های تاب میخوان و سایر دانشگاه ها هم میگند اگه باشه بهتره. بیشتر از غیر روانشناسیا سابجکت میخواند که ببینند دانش روانشناسیش چه قدره و همین طور تو گرایش هایی که رقابت توشون خیلی تنگاتنگه این سابجکت نقش داره. نتیجه اینکه سایت دانشگاه هارو حتما برا این مورد چک کنید. به دانشگاه بستگی داره. ضمنا این لینک میانگین های GRE بعضی از دانشگاها روگذاشته که نمرات بالایی هستن. این فروم هم براتون مفید خواهد بود.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
با سلام
آیا لیسانس غیر مرتبط می تواند شانس گرفتن پذیرش در دکترای روانشناسی را پایین بیاورد؟ من لیسانس business IT دارم از مالزی.با معدل خوب ۳٫۲۵ از ۴٫ البته در چند ترم آخر لیسانسم با توجه به این که به فکر دادن مقاله افتادم فهمیدم که علاقه چندانی به این رشته ندارم و بالطبع نمی توانم مقاله درخوری در رشته لیسانسم ارئه دهم.کمی بعد با خواندن مقالات بچه های روانشناسی به این رشته علاقه مند شدم.البته من سال ها قبل کتب روانشناسی از اساتید معتبری مثل استیون پینکر را به انگلیسی خوانده بودم و تا حدی این علاقه در من شکل گرفته بود. هم اکنون با توجه به شرایط مالی دیگر نمی توانم در خارج از کشور تحصیل کنم وارشد را در ایران می گیرم. این شرایط من است: -زبان در حد عالی -البته مدرکی ندارم و فقط همون لیسانسم هست که به زبان انگلیسی گرفتم. -سابقه کار ترجمه به مدت ۶ سال-انگلیسی به فارسی و بالعکس -GRE و تافل ندارم اما می دونم نمره بالایی در آنها کسب خواهم کرد.و دارم خودم را برایشان آماده می کنم -به دلیل عدم علاقه به رشته لیسانس مقاله و کار تحقیقاتی ندارم -در حال ترجمه یک کتاب روانشناسی هستم که تا سال بعد به چاپ می رسانمش هدف بنده گرفتن پذیرش فول فاند برای دوره دکترا از آمریکا(انتخاب ارجح),کانادا یا استرالیا است.(البته بعد از اتمام ارشد روانشناسی در ایران) در این چند سال کتب زیادی در زمینه روانشناسی مطالعه کردم و قصد دارم مقاله هایی را در این زمینه شروع کنم. در فکر گرفتن نمره بالا در تافل و gre هم هستم. معدل ارشد را هم سعی می کنم بالا بگیرم.آدم کوشایی هستم و می دونم که می تونم از پسش بر بیام. سوالی که از شما دارم این است: آیا اگر ارشد روانشناسی را با معدل خوب فارغ التحصیل شوم و نمره gre و تافل بالا هم بگیرم و مقاله ای هم تا آن زمان به چاپ برسانم با همه اینها چقدر شانس پذیرش فول فاند در دوره دکترا در آمریکا,کانادا یا استرالیا دارم؟ با توجه به این که می گویند روانشناسی بسیار رقابتی است آیا لیسانس غیر مرتبط می تواند همه این ها را خراب کند؟ ممنون از وقتی که برای پاسخ دهی می گذارید اگر سوال بنده در جای اشتباهی پست شده خواهشا به من اطلاع دهید که کجا باید پستش کنم تا جواب درستی بگیرم.
14-01-2013, 12:26 PM
من ارشد برق کنترل هستم و می خواستم در رشته روانشناسی مثبت در امریکا یا کاناداادامه تحصیل بدهم.لطفا من را راهنمایی کنید که چه کار کنم که شانس پذیرش در این رشته را داشته باشم؟و به کدام استادها می توانم ایمیل بدهم و چه بگویم؟
28-01-2013, 12:28 AM
سلام
می شه بگید چه گرایش هایی در روانشناسی پذیرش سخت تری دارند و کدوم هاش راحت تر پذیرش می دهند؟ مثلا من شنیدم گرایش بالینی بسیار سخت پذیرش می دهند و به خود نیتیو ها پذیرش می دهند تا یک خارجی.این حرف تا چه حد درست است؟ ممنون We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the Universe. That makes us something very special
Stephen Hawking
03-04-2013, 04:39 PM
جزوه براي روانشناسي
سلام دوستان اگه كسي جزوه براي رشته روان شناسي داره ممنون ميشم بذاره تا همه ازش استفاده كنيم |
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: |
1 مهمان |