20-09-2015, 12:52 PM
(20-09-2015, 04:28 AM)ariaie نوشته: سلام و ابراز ارادت ویژه خدمت تمام دوستان بزرگوار به ویژه بابک عزیز
در بخش نتیجه پذیرش اطلاعاتی که نشون داده میشه یه فیلدی هستش به عنووان سال که داره سالی رو نشون میده که مال تاریخ رزومه هست.. در صورتی که تاریخ برای پذیرش انتخاب میکنیم. فکر میکنم بهتر هستش که یا فیلد سال و ترم پذیرشی اضافه بشه یا اینکه فیلدها با عنوان های دیگه ای نمایش داده شه .. مثلا سال فارغ التخصیلی و تاریخ پذیرش.
شاد باشید
درود و سپاس از این که نتایج پذیرشتون رو وارد کردید.
سال نمایش داده شده، سالی هست که شما برای رزومه خودتون انتخاب میکنید. در واقع این قسمت به شما اجازه میده که صرف نظر از سال فارغالتحصیلی یا سالی که امتحان دادهاید و غیره، سالی رو که از رزومه خودتون برای گرفتن پذیرش استفاده کردید انتخاب کنید. در نتیجه اگر در سال ۲۰۱۵ مثلا از رزومه خودتون استفاده کردید بهتره که ۲۰۱۵ رو در این قسمت وارد کنید تا در نتایج پذیرش هم همین عدد نمایش داده بشه.
تاریخ دریافت نتیجه پذیرش هم البته وجود داره که اون در قسمت جزئیات نمایش داده میشه و مجزا از سال رزومه هست.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.