ممنون نظر من رو پرسیدی Charming جان، و جالبه دقیقاً مرتبط با موضوعی که میخواستم بگم، احمد عزیز هم نوشتن. من قبل از خوندن نوشته احمد میخواستم بگم که واقعاً راجع یه روش مطالعه که خیلی نظری ندارم، یعنی شخصاً تغییر زیادی نمیبینم تو برخورد خودم با درسها، با اینکه زمینه من هم تغییر کرده، در مورد سیستم آموزش هم همینطور، اینجا هم همه جور استاد هست مثل ایران، بعضیا خیلی خوب درس میدن، سر کلاس خیلی از استادا هم همه دارن چرت میزنن، امتحان و پروژه و اینا هم تقریباً شبیه ایرانه و کلاً فرق زیادی نداره، جز یه مورد، که بنظر من واقعاً متفاوته و تاثیر گذار هم هست این تفاوتش. اون هم تمرینهاییه که تو طول ترم باید حل کرد. این تنها موردیه که وقتی بطور متوسط میبینم تفاوتش واضح و زیاده. هم از نظر حجم بطور متوسط خیلی بیشتر از ایرانه، هم معمولاً خیلی حساب شده تر از ایران انتخاب شده، یعنی من تو ایران وقتی تمرین حل میکردم حس نمیکردم این تمرینها هوشمندانه انتخاب شده که من همهی قسمتهای درس رو لازمه بخونم و مسلط باشم تا بتونم حل کنم، همین طور گفتن این 4 تا تمرین آخر رو حل کنید، ولی اینجا حس میکنم جوری انتخاب شده که جزئیات مهم رو که شاید به چشم نیاد، نیازه برای حلشون و تاثیرش هم واقعاً زیاده بنظرم. وقتی حل میکنی، یعنی اون قسمت درس رو خوندی و کاملاً فهمیدی. راجع به حجم کار و ... هم بنظر من اینجا کمی بیشتره، ولی نه اونقدر که بخواین نگران باشین، البته بستگی به استاد و دانشگاه هم ایران و هم خارج از ایران داره و ممکنه دوستان بیان بگن ایران ما بیشتر کار میکردیم، من نظر خودم رو اونطور که بطور متوسط دیدم گفتم. حالا تفریح یه آخر هفته بالاخره میشه رفت که 4 تا عکس هم داشت دیگه..
روش مطالعه شما چگونه است؟!
|
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: |
4 مهمان |