به نظر من بهتر از هر کس دیگه ای خودتون می تونید به خودتون کمک کنید. مطالعه صرف در طول ترم و تعداد منابع مهم نیست مهم کیفیت مطالعه است. شاید شیوه درس خوندن همه مثل هم نباشه به طور مثال یکی باید مطالب بنویسه، یکی باید شفاهی و بلند بخونه، یکی باید تو سکوت مطلق درس بخونه و ... اما اصل مهم در یادگیری مفهومی خوندن مطلبه و در مرحله بعد حل تمرین برای تثبیت مطلب. شیوه خود من به این صورته که وقتی مطلبی مطالعه کردم به خودم توضیح می دم انگار که خودم معلم خودمم و یا می خوام همون مطلب به فرد دیگه ای یاد بدم. در مورد مسائل ریاضی هم که باید حتما راه حل رو کاغذ به طور کامل بنویسید حتی شاید بیشتر از یکبار تا کاملا یاد بگیرید.
اما موفقیت تو امتحان فقط به میزان مطالعه و اطلاعات شما بستگی نداره و مهارت های دیگه ای مثل کنترل استرس، مدیریت زمان و تمرکز و دقت کافی هم برای کسب نتیجه خوب لازمه. شاید شما هم سر امتحان از فرط استرس موفق نمیشید به سوالات خوب جواب بدید یا حتی ممکنه به خاطر استرس زیاد مرتکب بی دقتی بشید و نمره از دست بدید. من خودم تجربه شما رو دارم و اتفاقا درسهایی که خیلی خوب بلد بودمُ نمره خوبی نگرفتم و بالعکس درس هایی که شب امتحانی خوندم نمره خوبی گرفتم. اگر خوب در طول ترم مطالعه می کنید بهترین کار در ایام امتحانات حل نمونه سوالات سال های قبل و مرور کلی مطالبه. وقتی بلد باشید نمونه سوالات حل کنید اعتماد به نفستون بالا می ره و خود بخود استرستون کم میشه.
نکته آخر در مورد یکسان بودن نمره تون با دانشجوهاییه که شب امتحانی درس می خونند: همیشه یکسان بودن نمره ها به معنای هم سطح بودن معلومات و سواد نیست و بعضی نمره ها به خاطر مهارت در شیوه ای تقلب کردنه پس زیاد ناراحت نشید.
اما موفقیت تو امتحان فقط به میزان مطالعه و اطلاعات شما بستگی نداره و مهارت های دیگه ای مثل کنترل استرس، مدیریت زمان و تمرکز و دقت کافی هم برای کسب نتیجه خوب لازمه. شاید شما هم سر امتحان از فرط استرس موفق نمیشید به سوالات خوب جواب بدید یا حتی ممکنه به خاطر استرس زیاد مرتکب بی دقتی بشید و نمره از دست بدید. من خودم تجربه شما رو دارم و اتفاقا درسهایی که خیلی خوب بلد بودمُ نمره خوبی نگرفتم و بالعکس درس هایی که شب امتحانی خوندم نمره خوبی گرفتم. اگر خوب در طول ترم مطالعه می کنید بهترین کار در ایام امتحانات حل نمونه سوالات سال های قبل و مرور کلی مطالبه. وقتی بلد باشید نمونه سوالات حل کنید اعتماد به نفستون بالا می ره و خود بخود استرستون کم میشه.
نکته آخر در مورد یکسان بودن نمره تون با دانشجوهاییه که شب امتحانی درس می خونند: همیشه یکسان بودن نمره ها به معنای هم سطح بودن معلومات و سواد نیست و بعضی نمره ها به خاطر مهارت در شیوه ای تقلب کردنه پس زیاد ناراحت نشید.
(27-06-2014, 10:56 PM)'deadxxxqueen' نوشته: قبل از اينكه ترم جديد شروع بشه بهتره كه اين تاپيك رو ادامه بديم لطفا...
ببينيد من نميدونم مشكلم چيه ,اگه كسي متوجه ميشه لطفا بگه....
من در طول ترم تنها كاري كه ميكنم درس خوندنه . جزوه كتاب همرو ميخونم... شب امتحاني به هيچ وجه نيستم....
فقط نميدونم چرا نمراتم با كسايي كه در طول ترم نخوندن و يه شبه خوندن , يكيه...
چرااااااااااااااااااااااا؟[img]images/smilies/confused.gif[/img]
لطفا دوستان با تجربه تر روش هاي مطالعه ي موثر و اينكه چطور درس بخونيم و از چه روش هايي استفاده كنيم تا معدلمون بره بالا رو توضيح بدن تا مام استفاده كنيم...
تاكيد ميكنم كه لطفا روش هاي كليشه اي مثل نور مناسب و از اين جور چيزا رو مطرح نكنين , چون من از ده سالگي اين چيزا رو آزمايش كردم و حداقل واسه من كه فرقي نداشته!!!
لطفا تجارب عيني رو در اين مورد ذكر كنيد كه واقعا جواب مطمئن هستسد جواب داده...
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو.