01-07-2014, 12:19 AM
(28-06-2014, 03:06 PM)'ahmadpashaei' نوشته:سلام،
فکر کنم مقطعتون لیسانس باشه که بیشتر بر مبنای همون تمرین و امتحان هست نه تمرین،امتحان و پروژه. خواندن افراد همونطور که دوستمون گفتن متفاوت هست و اینجا هرکس بر اساس خودش نظر میده از جمله من. احتمال میدم تسلط شما در درک مفاهیم درسها طبق انتظارتون نیست یعنی عدم همگونی دارید و از خودتون توقع متفاوتی دارید. اما اگر رشته و مقطعتون رو می گفتین بهتر می شد نظر داد واقعا. با فرض اینکه رشته علوم پایه یا مهندسی باشید در کل بهتره بعد از کلاس جزوه رو مروری بکنید و برید سراغ کتاب و توضیحات و تمرینهای داخل فصل و همه رو واقعا با تفکر بخونید.بعد تمرینهای آخر فصل رو حل کنید.حالا به سوال من جواب بدین: چند درصد تمرینها رو تونستین حل کنید؟
واقعا امتحان کنید این روش رو و جوابتون رو اینجا بذارید تا بتونم بقیه راهنمایی خودم رو ارایه بدم.
رشتم مهندسي مواده
من همين كارا رو انجام ميدم در طول ترم
هم جزوه ميخونم ,هم كتاب. ولي تمرين زياد حل نميكنم ... يني وقت نميشه و معمولا تو فرجه ها تمرين حل ميكنم
شايد اشتباه منم همين باشه كه وقتم رو بيشتر به خوندن متن كتاب اختصاص ميدم ,در حالي كه همون مطالب به صورت خلاصه شده تو جزوه ي استاد هست...
در ضم من هيچ وقت از خونده هام خلاصه نويسي نكردم ... احتمالا اينم يه اشتباه بزرگيه!
لطفا بيشتر راهنماييم كنين...ممنون
من همين كارا رو انجام ميدم در طول ترم
هم جزوه ميخونم ,هم كتاب. ولي تمرين زياد حل نميكنم ... يني وقت نميشه و معمولا تو فرجه ها تمرين حل ميكنم
شايد اشتباه منم همين باشه كه وقتم رو بيشتر به خوندن متن كتاب اختصاص ميدم ,در حالي كه همون مطالب به صورت خلاصه شده تو جزوه ي استاد هست...
در ضم من هيچ وقت از خونده هام خلاصه نويسي نكردم ... احتمالا اينم يه اشتباه بزرگيه!
لطفا بيشتر راهنماييم كنين...ممنون
پرنده اي كه به كوچ مي انديشد از ويراني لانه اش نمي هراسد