07-09-2013, 04:52 AM
(06-09-2013, 02:31 PM)'Charming' نوشته: دوستان یه سوال
روش کار اینجوریه که به کاراپست ایمیل میزیم و میخوایم که ادرس و شماره حساب بدن؟دقیقا متن ایمیل چی باشه و کی جواب میدن؟ فقط اسم و ادرس بنویسیم؟
بعد با دانشگاه در میان میگذاریم که میخوایم با eshipglobal بفرستیم اونا دقیقا تو جریان کار هستن؟منظورم دانشگاه هستش؟
بعد میریم تو سایت study eship global , ادرس ها تماما دبی و ... و ...دانشگاه رو میزنیم و اونا و هزینه و اونا خودشون کار رو انجام میدن دیگه درسته؟میرن از دانشگاه مقصد میگیرن و میفرستن دبی درسته؟
بعد با track numberرو میدیم + اسکن رسید یا فیش بانکی رو ایمیل میکنیم به کاراپست تا اونا بفرستن؟ اگه مشکلی پیش اومد بامرکز تو تهران صحبت کنیم یا باید با دبی هماهنگ کنیم؟
و سوال اخر اینه که این مرکز i-20 رو توزیع میکنه به شهرستان مربوطه و کاراپست اون شهرستان یا ...؟
با احترام
دوست من، شما خودتون سوال کردید و خودتون هم جواب دادید!! ولی من برای اینکه این موضوع باعث سردرگمی کاربران در آینده نشه، مراحل رو یکبار ذکر میکنم؛
1- ابتدا در سایت eshipglobal یک نام کاربری ایجاد میکنید.
2- بعد از ورود به حساب کاربری تون، recieve document from university رو انتخاب میکنید.
3- نام دانشگاه رو جستجو و یا از طریق ایالت مربوطه پیدا می کنید و سپس Graduate Admission رو انتخاب میکنید (با این کار آدرس دانشگاه به عنوان فرستنده مشخص میشه).
4- به کاراپست ایمیل می زنید (i20@karapost.com)
5- آدرس کارا پست رو به عنوان آدرس گیرنده در eshipglobal وارد میکنید.
6- Tracking Number، آدرس منزل و فیش پرداختی رو برای کاراپست ایمیل میکنید.
7- منتظر می مونید تا کاراپست i-20 رو به دستتون برسونه (تهران/شهرستان فرقی نداره)
* اگر مشکلی در دریافت بسته داشتید، میتونید با کاراپست استان، تهران و سپس دبی صحبت کنید (باید ببینید بسته شما در کدوم بخش به مشکل برخورد کرده!)
1- ابتدا در سایت eshipglobal یک نام کاربری ایجاد میکنید.
2- بعد از ورود به حساب کاربری تون، recieve document from university رو انتخاب میکنید.
3- نام دانشگاه رو جستجو و یا از طریق ایالت مربوطه پیدا می کنید و سپس Graduate Admission رو انتخاب میکنید (با این کار آدرس دانشگاه به عنوان فرستنده مشخص میشه).
4- به کاراپست ایمیل می زنید (i20@karapost.com)
5- آدرس کارا پست رو به عنوان آدرس گیرنده در eshipglobal وارد میکنید.
6- Tracking Number، آدرس منزل و فیش پرداختی رو برای کاراپست ایمیل میکنید.
7- منتظر می مونید تا کاراپست i-20 رو به دستتون برسونه (تهران/شهرستان فرقی نداره)
* اگر مشکلی در دریافت بسته داشتید، میتونید با کاراپست استان، تهران و سپس دبی صحبت کنید (باید ببینید بسته شما در کدوم بخش به مشکل برخورد کرده!)
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.