من هم سالگرد تاسیس فروم رو به تمام کاربران و کسانی که برای اعتلای سایت زحمت کشیدند تبریک میگم و امیدوارم فروم روز به روز در هدفی که داره موفق تر و پربارتر باشه.
تولدت مبارک Academia Cafe
انشالله انقدر زود بزرگ بشی که واسه تحصیل بفرستنت خارج
دست همه مدیران و افراد خیرخواهی که دوستان رو راهنمایی میکنن درد نکنه. بابک جان نهالی که کاشتی فقط یه سال از عمرش گذشته، اما کلی میوه داده. معلومه با عشق کار کردی. خدا قوت. به امید موفقیت همه تون بچه ها
03-01-2012, 02:50 AM (آخرین تغییر در ارسال: 03-01-2012, 02:51 AM توسط Karim.)
منم به نوبه خودم تولد این فاروم را به همه دوستان عزیز تبریک عرض می نمایم و امیدوارم در سال جدید میلادی این فاروم نتیجه تلاش های خودش را ببینه و شاهد موفقیت همه دوستان عضو این فاروم در امر تحصیل و زندگی باشیم.
ارداتمند،
کریم
ما فراموش شده گانیم جز نعره صدایی نیست...
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..
درود
من تازه اینجا رو دیدم!
خیلی خیلی تبریک میگم سپری شدن این 1 سال رو به بابک عزیز و تمامی مدیران و کاربران این فروم...به امید موفقیت های روز افزون برای همه دوستان
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
(03-01-2012, 03:38 AM)Omid نوشته: يه چيزي رو از قلم انداختم دوست دارم متذكر شم و الا خوابم نميبره...
اميد وارم به زودي زود جشن ٢٠٠٠ عضوي شدن سايت رو برپا كنيم.
خيلي منتظر ديدن اون روز بودم و هستم
مرسي از همه
ارادت
اعضا در مجموع 10,831 مطلب در قالب 1,474 موضوع ارسال نمودهاند.
تعداد اعضای تالار 2,000 نفر میباشد.
اینم دو هزار نفر
Gail Borden's motto on his tombstone: "I tried and failed; I tried again and again and succeeded."l
(08-01-2012, 07:18 PM)HAMMAN نوشته: اعضا در مجموع 10,831 مطلب در قالب 1,474 موضوع ارسال نمودهاند.
تعداد اعضای تالار 2,000 نفر میباشد.
اینم دو هزار نفر
(08-01-2012, 07:23 PM)soilman نوشته: 2 هزار نفره هم شدید!
افرین...احسنت!
ولی مهم کیفیته..دینگ دینگ ;-)
همینطوره Hamman جان؛ 2000 نفره شدیم و این خیلی خبر خوبیه... این یعنی تلاش های دوستان جواب داده. 2000 نفر عضو (بدون در نظر گرفتن مهمان ها) آن هم فقط در یک سال آمار خیلی خوبیه. امیدوارم همینطوری خوب پیش بره... ممنون از همه ی کاربرای عزیز و فعال فروم.
آره Soilman عزیز؛ از همون اولم هم ملاک و خط کش مدیران سایت کیفیت بوده نه کمیت؛ و الا باید خیلی زود باید دلسرد می شدیم و میدون رو خالی می کردیم... اما در کنار کمیت خوب یا بهتر بگم عالی این سایت، هم از لحاظ اطلاعات و هم User Friendly بودن نرم افزار فروم، کمیتش هم روز به روز در حال پیشرفت هست و این مهم رو مدیون همه کاربران عزیز سایت هستیم.