01-07-2014, 11:42 PM
با سلام. میخواستم بدونم مدارک دانشگاه های غیر انتفاعی و دانشکده های فنی یا تربیت دبیر هم معتبر هست در دانشگاههای کانادا؟ اصلا تفاوتی بین مدارک دانشگاه ها وجود داره؟
اعتبار مدارک دانشگاه های ایران در کانادا
|
01-07-2014, 11:42 PM
با سلام. میخواستم بدونم مدارک دانشگاه های غیر انتفاعی و دانشکده های فنی یا تربیت دبیر هم معتبر هست در دانشگاههای کانادا؟ اصلا تفاوتی بین مدارک دانشگاه ها وجود داره؟
(01-07-2014, 11:42 PM)'parinaz amn' نوشته: با سلام. میخواستم بدونم مدارک دانشگاه های غیر انتفاعی و دانشکده های فنی یا تربیت دبیر هم معتبر هست در دانشگاههای کانادا؟ اصلا تفاوتی بین مدارک دانشگاه ها وجود داره؟ سلام دوست خوب
درمورد تفاوت قایل شدن بین دانشگاه ها بله 100% بین دانشگاه مثلا شریف و دانشگاه ازاد و یا دانشگاه های غیر انتفاعی و دانشکده های فنی یا تربیت دبیر تفاوت می گذارند همانطور که در ایران هست! اما در مورد نپذیرفتن من تا انجا تحقیق کردم و تجربه کردم هر مدرکی را که وزارت علوم ایران به عنوان مثلا لیسانس شناسایی کند دانشگاه های کانادا هم بشرط تطابق سرفصل دروس قبول می کنند [b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
04-09-2014, 07:54 AM
بچه ها من یه سوال دارم
من لیسانسم غیرانتفاعی بودم و الان دانشگاه یزد ارشدم داره تموم میشه.اگه بخوام واسه ارشد دوم اپ کنم میخواستم ببینم کسی بوده یا کسی رو میشناسید که با مدرک غیرانتفاعی پذیرش بگیره؟
04-09-2014, 09:57 AM
(04-09-2014, 07:54 AM)'Hasegava' نوشته: بچه ها من یه سوال دارم بله، عده زیادی با مدارک غیر دولتی از جمله غیر انتفاعی اپلای کردن و هیچ مشکلی نداره.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
13-06-2018, 10:23 PM
سلام دوستان
آیا با مدرک کارشناسی ناپیوسته علمی کاربردی که 2 ساله هست میشه واسه ارشد همون رشته در کانادا اپلای کرد ؟
15-06-2018, 01:27 PM
(13-06-2018, 10:23 PM)M.lashgari نوشته: سلام دوستان سلام مدرک کارشناسی شما با مدرک کاردانی شما مجموعا میتوانند این مهم را پوشش دهند هرچند تا آنجا که من اطلاع دارم آخرین مدرک ملاک است. It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
|
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: |
1 مهمان |