(02-05-2013, 11:21 PM)'اhmk' نوشته: سلام دوستانجواب این میشه که باید زیاد وقت بذارین ولی شدنیه...هرقدر میتونین زیاد مطالعه کنید واگه براتون مقدوره یه دوره فشرده کلاس برین...اگه نه که خودتون زیاد باید وقت بذارین. من این شرایطو تجربه کردم وقتی پایه زبان نداشته باشین سخت تره ولی ناممکن نیست....ولی زمانی شرکت کنید که خدایی نکرده اگه نمره نیاوردین بتونید دوباره قبل از ددلاین ها امتحان بدین با توجه به این نکته که در حالت عادی شما حدود دو ماه قبل از زمان باید به فکر رجیستر کردن بیفتین ولی نزدیک ددلاین ها فوق العاده شلوغ تره و زودتر هم باید اقدام کنین...پس لب مرزی امتحان ندین بهیچ وجه. ده روز برا اینکه نمره ها حاضر شه و محض احتیاط دو هفته برا اینکه به دست دانشگاه برسه. با در نظر گرفتن همه این مسائل وقتش رجیستر کنید.
لطفا من رو راهنمایی کنید
من از زبان انگلیسی فقط اونچه که در دبیرستان یاد گرفتم به اضافه 3واحد توی دانشگاه بلدم.
به نظر شما چه مدت باید واسه قبول شدن در تافل وقت بذارم؟ هر چه سریعتر هم بهش نیاز دارم.
وقتم هم خالیه یعنی میتونم تمام وقتمو واسش بذارم
واسه پاییز 2014 باید کانادا باشم یعنی واسه ژانویه 2014 باید اپلای کنم به نظرتون میشه؟
ممنون میشم اگر راهنماییم کنید .
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
مولانا