(25-08-2013, 08:42 PM)'mr.h.gm' نوشته: سلام توروخدا جواب بدید
من 4 سال وقت دارم تازه دارم وارد دانشگاه می شم و میخوام با لیسانس برای دکترا اقدام کنم.
زبانم الان در سطح Elementary هست اما واقعا Elementary هستم منظورم اینه الکی پاس نکردم و جلو نیومدم واقعا خوندم تا اینجا و هر 4 مهارتم در این سطح هست.
حالا سوالم اینه از الان خوندن واسه GRE رو شروع کنم یا نه فقط زبان عمومیم رو بکشم بالا ؟
ایده خودم اینه اگه من 4 سال سنگین روی زبان عمومیم کار کنم می تونم نمره ی خیلی بالایی تو TOEFL و بخش وربال و انشاء GRE بیارم می مونه یه ریاضی که یه هفته وقت بزارم 800 میگیرم.
ایدم خوبه ؟ یا راه بهتری هست ؟ مثلا راه دیگه اینکه زبان عمومیم رو تو دو سال و نیم به سطح Advanced برسونم و بعد یک سال اختصاصی واسه تافل و جی آر ای وقت بزارم ؟
ممنون می شم کامل و با دلیل جواب بدید پای آیندم در میونه.
میخوام رزومه ای در حد هاروارد بسازم تا انتخاب های زیادی پیش روم باشه.
سلام دوست عزیز. حتما باید بطور اختصاصی برا امتحانات وقت بذارین. چون امتحانات تنها زبان عمومی نیستن. برا موفقیت تو تافل تکنیک باید بلد باشین و در زمان تمرین کنید. با نوع سوالات آشنا باشین و.... GRE هم بخش وربالش فراتر از زبان عمومیه و باید منابع و لغت های خاصشو کار کنید. ولی فعلا زوده و بهتره زبان عمومیتون رو در تمام جوانب قوی کنید. زبان عمومی پایه و لازمه هست باید اون رو به یه حدی برسونید که بتونید وارد حیطه امتحانات بشین
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
مولانا