(18-04-2013, 10:45 AM)'mandy' نوشته: سلام من در مورد زندگی کردن در بلژیک سوال داشتم میخواستم ببینم کسی هس در مورد شرایط کاری و زندگی در بلژیک اطلاعاتی داشته باشه ممنون میشم
دروود بر شما دوست عزیز.
برای زندگی در شهرهای مختلف بلژیک باید این موارد رو در نظر بگیرید: کلاً تنها برای خانه در شهرهای مختلف بین 250 تا 400 یورو در ماهه. ضمناً در بروکسل باید هزینه کمی بیشتر بدهید. اما این لینک دانشگاه گنت است که اکثر موارد رو بررسی کرده امیدوارم مفید باشه.
لینک هزینه ها در شهر گنت
برای کا رهم خدمتتون عرض کنم
برای زندگی در شهرهای مختلف بلژیک باید این موارد رو در نظر بگیرید: کلاً تنها برای خانه در شهرهای مختلف بین 250 تا 400 یورو در ماهه. ضمناً در بروکسل باید هزینه کمی بیشتر بدهید. اما این لینک دانشگاه گنت است که اکثر موارد رو بررسی کرده امیدوارم مفید باشه.
لینک هزینه ها در شهر گنت
برای کا رهم خدمتتون عرض کنم
ویزای دانشجویی نوع D است و فقط برای همون کشور صادر میشه و شاید برای کارهای فول تایم نیاز به دانش زبانهای هلندی و فرانسوی باشه که بهش ضمناً مالیان هم تعلق میگیره، اما خب اخر هفته ها ممکنه پارت تایم به زبان انگلیش پیدا بشه که معاف از مالیات هم هست.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public