15-03-2015, 02:42 PM
(14-03-2015, 08:29 PM)'ACU' نوشته:هلسینکی پایتخت هست و طبعا جمعیت یک میلیونی و شرکتهای بسیار فرصت های شغلی بیشتری را برای شما فراهم می کند و یک نکته دیگر اینکه شما هر چه در شهر بزرگتری زندگی کنید امکان پیدا کردن دوستانی که به شما در کار پیدا کردن کمک کنند بیشتر هست و البته هزینه زندگی در هلسینکی بیشتر از شهر های دیگر هست اما در امد هم بیشتر هستشما اگه بخواین قیاسی بین هلسینکی و تورکو انجام بدید به چه نکاتی میتونید اشاره کنید؟ البته بیشتر سوالم در حیطه ی پیدا کردن کارهای نظافتی و پخش روزنامه هست. پیدا کردن کار توی تورکو دقیقا به اندازه ی هلسینکی راحته؟ این قضیه چون خیلی میتونه تعیین کننده باشه, چون خرج و مخارج توی هلسینکی بالاتره از تورکو و این میتونه دلیلی برای انتخاب تورکو باشه. ولی اگه هلسینکی کار راحت تر و سریعتر و با حقوق های بهتر پیدا بشه [نسبت به تورکو] فکر کنم هلسینکی انتخاب بهتری باشه. ممنون میشم نظر و تجربه ی شما رو در این مورد بدونم چون انتخاب بین تورکو و هلسینکی و حتی تامپره خیلی سخته.
شهر تامپره در مقایسه با تورکو فرصت شغلی بیشتری دارد مردم به نسبه بهتری در مقایسه با سویدی های تورکو دارد و بر اساس شنیده ها و روایات دوستانم برای زندگی از تورکو بهتر هست
تورکو کار پیدا کردن بستگی به پشتکار شما دارد و این واقعیت هم وجود دارد که در اینجا شما هر چه به کامیونیتی های اینترنشنال ارتباط بیشتری داشته باشی بیشتر فرصت شغلی خواهی یافت.
من اگه امکان داشت از بین این سه شهر انتخاب کنم اول هلسینکی و دوم اسپو که نزدیک هلسینکی هست و در نهایت تامپره را انتخاب می کردم متاسفانه شهر تورکو با اینکه امکان کار یابی هست ولی مردمی سرد دارد و این سردی حتی ذر بین ایرانی های اینجا هم که متاسفانه بشدت از فرهنگهای مختلف هستند مشاهده می شود.
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]