19-03-2012, 10:01 PM
عید بر همه دوستان مبارک.سال سرشار از شادی و موفقیت و پر از فاند داشته باشید.
سال نو
|
19-03-2012, 10:01 PM
عید بر همه دوستان مبارک.سال سرشار از شادی و موفقیت و پر از فاند داشته باشید.
19-03-2012, 10:08 PM
منم به نوبه خودم عید نوروز رو به همه دوستان و اعضا و مدیران سایت تبریک عرض می کنم و امیدوارم همه شما موفق و خوش شانس و البته تندرست باشید. برای من هم دعا کنید سال دیگه بتونم پذیرش فول فاند از یک دانشگاه خوب آمریکا یا کانادا بگیرم.
.I wish you both health and longevity
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
20-03-2012, 12:24 AM
درود
من هم سال نو رو به همه دوستان عزیز تبریک میگم و امیدوارم سالی سراسر شادی و پیروزی در انتظارتون باشه.
20-03-2012, 01:13 AM
سلام دوستان.......سال نو رو به همه شما عزیزان و خانواده محترمتان تبریک عرض میکنم. سال نو امیدوارم سرشار از موفقیت های فراوان فانددار باشد.
20-03-2012, 02:07 AM
سال ۱۳۹۱ خورشیدی را به همه دوستانی که با فروم آکادمیاکافه همراه بودند تبریک عرض میکنیم.
همراهی شما دوستان عزیز مایه نشاط و دلگرمی ما بود. با آرزوی بهترین ها .
20-03-2012, 02:58 AM
نوروز همه دوستای خوبم و تمامی اعضای دوست داشتنی .A.C مبارک
حداقل سالی به از پارسال رو براتون آرزو می کنم خوش باشید
به آینده اونقدر نگاه نکن که اکنون را خراب کنی...
یک نیم نگاه کافیست.
20-03-2012, 10:58 AM
من هم نوروز رو به همگی شاد باش میگم. برای همگی آرزوی شادی و تندرستی و آرامش دارم و برای ایران صلح و آزادی آرزو میکنم.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
20-03-2012, 12:32 PM
نوروز همگی پیروز
من هم برای همه آرزوی شاد باش، سلامتی و موفقیت دارم.
لطفا از پیام خصوصی برای پرسش استفاده ننمایید. در صورت تمایل لینک سوال خود در فرم را بصورت پیام خصوصی برای من ارسال کنید.
|
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: |
1 مهمان |