26-08-2015, 11:17 AM
سلام دوستان من لیسانس ریاضی محض از دانشگاه شریف دارم با معدل 15.16 و آیلتس 6.5 و جی آر ای ( وربال: 147 و کوآنت : 162 و رایتینگ :3 ) به نظرتون شانسی برای پذیرش و فاند در رشته اقتصاد دارم از دانشگاهای آمریکا؟
نکات مهم برای پذیرش و انتخاب دانشگاه در رشته اقتصاد
|
26-08-2015, 11:17 AM
سلام دوستان من لیسانس ریاضی محض از دانشگاه شریف دارم با معدل 15.16 و آیلتس 6.5 و جی آر ای ( وربال: 147 و کوآنت : 162 و رایتینگ :3 ) به نظرتون شانسی برای پذیرش و فاند در رشته اقتصاد دارم از دانشگاهای آمریکا؟
10-04-2016, 01:21 AM
(26-08-2015, 11:17 AM)monir031 نوشته: سلام دوستان من لیسانس ریاضی محض از دانشگاه شریف دارم با معدل 15.16 و آیلتس 6.5 و جی آر ای ( وربال: 147 و کوآنت : 162 و رایتینگ :3 ) به نظرتون شانسی برای پذیرش و فاند در رشته اقتصاد دارم از دانشگاهای آمریکا؟ سلام اینکه رشته تون ریاضی هست و شریف درس خوندید نشون میده پایه ریاضیاتون قوی هست و این یک پوئن مثبت برای رشته اقتصاده چون در مقاطع ارشد و مخصوصا دکترا شما باید جبر خطی قوی داشته باشید. تو دانشگاه های آمریکا به نسبت کانادا، کمتر به معدل توجه میکنن و این به این معنی نیست که معدل مهم نیست، مهم هست اما وقتی پوئن مثبت دیگه ای داشته باشید نقص معدل کم رو جبران میکنه. نمره زبان شما 6.5 هست که محدوده نمره تون معادلش تو تافل میشه 93-79. معمولا برای دوره ارشد، حداقل در آمریکا، 80-79 هست. از این نظر نمره تون قابل قبول هست. در آمریکا معمولا دانشگاه ها تافل رو قبول میکنن و شما باید قبل ارسال مدارک، از دانشگاه در مورد پذیرش نمره آیلتس سوال بپرسید. نمره جی آر ای شما، 309 هست که تا اونجا که من میدونم برای فاند دوره دکترا معمولا محدوده بالای 307 رو برای جی آر ای در نظر میگیرن که بهش DAF و مبلغ معادل 10 هزار دلار و برای نمره بالای 314 DDF بهش میگن و معادل 22 هزار هست. البته این مبالغ به شرط نمره رایتینگ 4 در جی ار ای، و معدل 3.5 از 4 هست. البته این مبالغ از دانشگاهی به دانشگاه دیگه متفاوته. در دوره ارشد بیشتر waver هست برای رشته ما و ممکنه هر ترم مبلغی کمک هزینه دریافت کنید. روی هم رفته شانس برای پذیرش هست و حتی فاند. این بستگی داره شما کدوم دانشگاه ها رو انتخاب کنید. دانشگاه های متوسط شانس پذیرش و حتی فاند رو دارید. دانشگاه هایی مثل دالاس تگزاس. بهتون توصیه میکنم حتما حتما قبل از فرستادن مدارک تون حداقل های اون دپارتمان رو در نظر بگیرید و حتی تو یکی از حداقل ها نمره تون کمتره ، مدارک رو نفرستید. چون اول میان حداقل ها رو چک میکنن و بعد رزومه رو به اساتید و کادر پذیرش میدن.
بیرون ز تو نیست ، هر چه در عالم هست
از خود بطلب هر آنجه خواهی ، که تویی . .
10-04-2016, 05:08 PM
سلام من معدل فوق لیسانسم 19/73 هستش .اما مدرک زبان ندارم . یک مقاله isi دارم.به نظرتون شانس پذیرش دارم؟
12-04-2016, 01:45 AM
(10-04-2016, 05:08 PM)مهمان نوشته: سلام من معدل فوق لیسانسم 19/73 هستش .اما مدرک زبان ندارم . یک مقاله isi دارم.به نظرتون شانس پذیرش دارم؟ سلام دوست عزیز. اول تبریک به خاطر معدل خوبتون. نگاه کنید باید مشخص کنید برای کجا میخواهید اقدام کنید و شما کی فارغ التحصیل شدید و معدل دوره لیسانس شما چقدر بوده؟ یکی از پیش شرط های پذیرش نمره زبان یا نمره جی آر ای هست که شما فعلا ندارید. بهتون توصیه میکنم سریع تافل یا آیلتس امتحان بدید و نمره زبان رو تو رزومه تون داشته باشید. میتونید با اساتید مکاتبه کنید و ازشون بخواید به صورت مشروط قبول کنند و بعد بهشون نمره زبان بدید. به طور کلی برای دانشگاه های اروپا ، دکترای ریسرچ محور شما باید پایه ریسرچ قوی داشته باشید و اگه نمره زبان ندارید با اساتید مکاتبه کنید به صورت مشروط قبول میکنن و برخی از دانشگاه الزامی برای نمره زبان ندارن. اما دانشگاه های دیگه که دکترای thought دارند شما باید پیش شرط های نمره زبان رو داشته باشید. تا بتونید اقدام کنید. برای دانشگاه های کانادا اگه نمره زبان داشته باشید، خیلی شانس دارید چون اونها خیلی به معدل و نمرات دروس ریاضی محور توجه میکنند و برای آمریکا اهمیت نمره زبان و معدل در یک راستاست . به نظرم برای همه جا مشروط به فراهم کردن نمره زبان شانس پذیرش دارید.
بیرون ز تو نیست ، هر چه در عالم هست
از خود بطلب هر آنجه خواهی ، که تویی . .
15-06-2016, 10:54 AM
سلام؛
من کارشناسی مهندسی نفت ( معدل 14.3) دارم ولی تصمیم گرفتم ارشد اقتصاد بخونم، چه گرایش(ـها)یی برای گرفتن اپلای در دکتری مناسب تره؟ آیا من با توجه به اینکه رشته کارشناسیم اقتصاد نبوده شانسم برای گرفتن اپلای کمتر خواهد بود؟
12-04-2018, 08:51 PM
سلام دوستان مرتبط تر از اینجا موضوعی پیدا نکردم
در انتخاب بین رشته اقتصاد در دانشگاههای کانزاس و ساوت کارولینا موندم. هر دو فول فاند هست. میشه کمکم کنید
13-04-2018, 12:58 PM
(12-04-2018, 08:51 PM)sb_urmia نوشته: سلام دوستان مرتبط تر از اینجا موضوعی پیدا نکردم به تعداد دانشجوی خارجی و استاد خارجی و همچنین تعداد کل دانشجوهای دانشگاه از یک طرف و به ترکیب نژادی دو شهر/ایالت و آمار جرم و جنایت در دو شهر از طرف دیگه نگاه کنید و نهایتا به جمعیت شهرها و تعداد کارخانه ها و شرکت های بزرگ و صنایعش نگاه کنید بعدش تصمیم بگیرید. اینا شاخصهای مهمی هستن که طبق تجربه و زندگی در اون کشور بنده بهش رسیدم و شاید دوستان زوایای دیگری رو هم ببینن که بتونه مفید باشه. تبریک می کم و امیدوارم موفق باشید
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم (13-04-2018, 12:58 PM)ahmadpashaei نوشته: به تعداد دانشجوی خارجی و استاد خارجی و همچنین تعداد کل دانشجوهای دانشگاه از یک طرف و به ترکیب نژادی دو شهر/ایالت و آمار جرم و جنایت در دو شهر از طرف دیگه نگاه کنید و نهایتا به جمعیت شهرها و تعداد کارخانه ها و شرکت های بزرگ و صنایعش نگاه کنید بعدش تصمیم بگیرید. اینا شاخصهای مهمی هستن که طبق تجربه و زندگی در اون کشور بنده بهش رسیدم و شاید دوستان زوایای دیگری رو هم ببینن که بتونه مفید باشه. تبریک می کم و امیدوارم موفق باشید خیلی ممنونم ازتون. فقط میشه بفرمایید این آمارها رو از کجا میتونم به دست بیارم؟ البته تعداد دانشجوها رو از یو اس نیوز به دست آوردم منظورم جرم و جنایت و ترکیب نژادی بود
15-04-2018, 10:04 AM
(13-04-2018, 01:07 PM)sb_urmia نوشته: خیلی ممنونم ازتون. فقط میشه بفرمایید این آمارها رو از کجا میتونم به دست بیارم؟ البته تعداد دانشجوها رو از یو اس نیوز به دست آوردم منظورم جرم و جنایت و ترکیب نژادی بود سلام پاسخ سوال اول شما در این ارسال موجود میباشد. It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
27-05-2018, 07:39 PM
با سلام. ممنون میشم راهنمایی کنید.
معدل کارشناسی 12.9 معدل ارشد 17.1 (دانشگاه علامه) تافل 100 Gre 320 3 مقاله isi با توجه به معدل کارشناسی پایین، آمریکا و کانادا شانسی برای فول فاند هست؟ بنظرتون بهترین دانشگاهی که شانس دارم کدومان؟ ممکنه یه استاد از رزومه خوشش بیاد بگه میخوامت ولی بعدا کمیته پذیرش بگه معدل کارشناسیش زیر حد نصابه و ریجکت کنه؟ |
|