04-08-2016, 03:36 PM
(04-08-2016, 03:28 PM)Razi131322 نوشته: سلام. راستش من نمیدونستم این سوال رو کجا بپرسم. اگه جاش اینجا نیست عذر میخوام. توی کانادا و آمریکا GRE جنرال برای چه رشته هایی لازم هست؟ اونطور که من اطلاع دارم تو آمریکا GRE یه Rule اصلی شده و فرقی نداره رشته چی باشه. ولی توی کانادا نمی دونم چی به چیه؟ اگه لطف کنید در مورد هر دوتا کشور و در حوزه ی Social sciences کمی اطلاعات بدید چون دیدن دونه دونه ی سایت دانشگاه ها کار خیلی وقت گیریه. من اولویت اولم آمریکاست ولی اگه GRE لازم باشه مجبورم بی خیال بشم.
سلام
- GRE در مورد دانشگاه های آمریکایی عمدتا ضروری هست... چه در فرایند پذیرش و چه در تخصیص fund...
- اهمیت GRE در کانادا پایین تر هست.. معمولا فقط دانشگاه های top کانادا این نمره رو جزو نیازمندی هاشون دارند و در بقیه معمولا نیازی نیست...
- فرایند apply بخش های بسیار زیادی داره که بررسی دقیق و انجام درستشون به مراتب از چک کردن سایت دانشگاه ها "خیلی وقت گیر" تر هست... اگر حوصله وقت گذاشتن برای این امور رو ندارید از همین الان خیلی روی موفقیت حساب باز نکنید...
در حالت کلی باید حدود رنک مورد نظرتون برای apply رو پیدا کنید و دانشکاه های مقصد رو با جزییات بررسی کنید...
براتون آرزوی موفقیت دارم