05-08-2016, 11:41 PM
(05-08-2016, 11:07 PM)آبی نوشته: سلام به دوستان گرامی
ممنون می شم پاسخ بدید:
1. آیا منابع GRE تغییر می کنند؟ یا بهتره بپرسم آیا نمونه سوالاتی که از 8 یا 10 سال پیش باشه الان هم مفیده یا اینکه با دانش جدید انطباق داده می شه و ممکنه کتابهای قدیمی فاقد نمونه سوال از موضوع باشند؟
2. آیا هم General GRE باید داد و هم Subject?
3. آیا آزمون GRE روانشناسی در ایران برگزار می شه؟
4. من در سایتهای رسمی دانشگاه ها گزینه ای برای مدارک لازم برای درخواست رو وپیدا نمی کنم. آیا در فصل خاصی روی سایت می گذارند یا باید ای میل بزنم؟
ببخشید که سؤالاتم زیاد شد
امیدوارم پاسخشون برای افراد دیگه هم مفید باشه
بسیار ممنونم
سلام
1- فرمت آزمون چند سال پیش به کل تغییر کرد.. و به همین دلیل "منابع رسمی" (که خود ETS اونها رو منتشر می کنه) دچار تغییرات اساس شدند... منابع "غیر رسمی" (مثل کتاب های Barron's و ...) به دلیل ماهیت تجاریشون همیشه در حال تغییر و تحول (های کم) اند...
کتاب های قدیمی می تونن به کار بیان به شرطی که ازشون درست استفاده بشه... مثلا کتاب big book هم شامل reading comprehension هاست هم سوالات syn/ant و ... در فرمت جدید ازمون reading comprehension ها همچنان بسیار مهم اند.. بنابراین این بخش کتاب هنوز هم جزو لاینفک امادگی applicant ها برای بخش reading comprehension به حساب میاد... ولی بخش های دیکه نه... پس اگر سراغ منابع قدیمی میرید باید با دید باز این کار رو بکنید تا از اون بخش هایی بهره ببرید که هنوز در آزمون فعلی مطرحند...
2- GRE General در امریکا از مهمترین فیلترهای پذیرش و تخصیص fund هست... در حالیکه ماهیت GRE Subject در حوزه های خاصی تعریف شده و همه هم اون رو طلب نمی کنند... در حالت کلی اگر پذیرش امریکا رو زیر سر دارید بلاشک تنه تون به تنه GRE General مالیده خواهد شد... اهمیت و لزوم GRE Subject رو باید بسته به مورد بررسی کنید... مثلا ممکن هست دانشگاهی که خیلی اون رو مد نظر دارید این ازمون رو ضروری دونسته باشه یا معدلتون در دروس تخصصی تون خیلی پایین باشه و قصد داشته باشید با یک نمره stellar اون ها جبران کنید...
3- تا جایی که من مطلعم، خیر...
4- بخش admission requirement ها بررسی کنید که معمولا زیر شاخه prospective students هست...
براتون آرزوی موفقیت دارم