(25-06-2014, 06:23 PM)'ftn' نوشته: سلام دوستان
ممنون میشم اگه لطف کنید و این سئوالات را پاسخ بدید: (شاید بنده بی دقتی کردم تو مطالعه ی فروم)
1. در نهایت کدوم یک از این آزمون ها بهتره Cbt یا paper ؟ مزایا و معایب؟ (بدون در نظر گرفتن تعداد و زمان های برگزاری آزمون ها)
2. کدوم موسسه برگزار کننده بهتره؟ چرا بعضی از مراکز برگزار کننده A ، B، و C داره (منظورش سکشنهای مختلف مرکز هست؟)؟ اگه منظورش سکشن ها هستش، با چه معیاری باید انتخاب کرد؟
3. لیست مراکز برگزار کننده برای هر دو ورژن کامپیوتری و کاغذی رو که باز میکنم ، این صفحه رو میاره که برای هر دو گزینه هم یکسان هست، و بالای صفحه هم که نوشته "The computer-based test is offered on specific dates at additional testing locations outside of the Prometric test center network."
متوجه هستم که کاغذی فقط دو یا سه بار برگزار میشه، و ظاهرا این صفحه هم برای ورژن کامپیوتری هستش، ولی این جملش گیج کنندست یکم..؟! این عبارت "additional testing locations" منظورش مراکز دیگه به غیر از مراکز برگزاری برای ورژن کاغذی( سازمان سنجش و اصفهان) هست دیگه؟!
4. پس تاریخ دقیق ورژن کاغذی رو کجا میتونم چک کنم؟ برای کاغذی هم آنلاین باید ثبت نام کرد؟
5. دوستان دیگه اشاره کرده بودن که یکی از امتحانهای مهر یا آبان آسونتر هست؟ درسته؟
6. به نظرتون (بدون در نظر گرفتن شرایط و آمادگی آزمون دهنده) سپتامبر برای آزمون بهتره یا اکتبر (از این لحاظ که نمره رو به موقع بتونیم به اکثر ددلاینها برسونیم)؟
7.مراکزی هست که آزمون آزمایشی برگزار کنه؟
سلام چون تعداد سوال زیاد خلاصه جواب می دهم.
1) یک تاپیک در مورد مقایسه این دو آزمون قبلا وجود داشت. کلا بستگی به شرایط فرد داره مثلا کسی که می خواهد از وقت یک قسمت برای جای دیگه استفاده کنه کاغذی بهتره ولی در مجموع بزگترین حسن کامپیوتری اینه که نمرتون بلافاصله می بینید و خیلی سریع تر نمره رسمی اعلام میشه به ااضافه اینکه حق انتخاب دارید برای زمان آزمون.
2) چون در تهران فقط سنجش برگزار کرده خیلی نمیشه نظر داد در مورد اینکه کجا بهتر ممکن از روند برگزاری تافل بشه یک مقایسه ای کرد ولی تا جی ار ای برگزار نکنند مقایسه نمیشه کرد. در مورد سکشن هم جاهای که تعداد بالا برگزار می کنند در چند سکشن مجزا کردن که برای سنجش همه تو یک سالن و زیاد فرقی نداره و امیر بهادر هم روز آزمون معلوم میشه کجا می افتید و الان تاثیری نداره کجا انتخاب کنید.
3) من فکر کنم کاغذی دیگه در ایران برگزار نشه و این جمله هم برای اینه که فعلا برگزاری این آزمون در ایران تحت شرایط متفاوتی برگزار میشه
4) اینجا میتونید چک کنید تاریخ های امتحان که 18 اکتبر و 8 نوامبر.
1) یک تاپیک در مورد مقایسه این دو آزمون قبلا وجود داشت. کلا بستگی به شرایط فرد داره مثلا کسی که می خواهد از وقت یک قسمت برای جای دیگه استفاده کنه کاغذی بهتره ولی در مجموع بزگترین حسن کامپیوتری اینه که نمرتون بلافاصله می بینید و خیلی سریع تر نمره رسمی اعلام میشه به ااضافه اینکه حق انتخاب دارید برای زمان آزمون.
2) چون در تهران فقط سنجش برگزار کرده خیلی نمیشه نظر داد در مورد اینکه کجا بهتر ممکن از روند برگزاری تافل بشه یک مقایسه ای کرد ولی تا جی ار ای برگزار نکنند مقایسه نمیشه کرد. در مورد سکشن هم جاهای که تعداد بالا برگزار می کنند در چند سکشن مجزا کردن که برای سنجش همه تو یک سالن و زیاد فرقی نداره و امیر بهادر هم روز آزمون معلوم میشه کجا می افتید و الان تاثیری نداره کجا انتخاب کنید.
3) من فکر کنم کاغذی دیگه در ایران برگزار نشه و این جمله هم برای اینه که فعلا برگزاری این آزمون در ایران تحت شرایط متفاوتی برگزار میشه
4) اینجا میتونید چک کنید تاریخ های امتحان که 18 اکتبر و 8 نوامبر.