20-03-2014, 01:07 PM
(20-03-2014, 12:49 PM)'M1KE' نوشته: شرایط شما رو که به ندرت کسی پیدا میشه که داشته باشه ولی اگر در آیلتس 8.5 شده باشین یعنی در مهارت نوشتاری قوی بودین و بنابراین در قسمت Analytical Writing آزمون GRE هم میشه انتظار داشت با قدری تمرین 5.5 یا 6.0 بیارین چون در مهارت های مرتبط با Word Choice ، Grammar ، Unity ، Structure و در کل مهارت های عمومی نگارش نباید مشکل چندانی داشته باشید فقط باید چند مورد نمونه Writing های GRE رو نگاه کنید که با نوع ساختار موردانتظار این آزمون قدری آشنا بشین. با فرض اینکه در آیلتس در بخش نوشتاری 8.5 باشین به نظرم با یکی دو هفته وقت گذاشتن روی این بهش می تونید 5.5 رو بگیرین.
در بخش Verbal نمیشه دقیق نظر داد چون آزمون های تافل و آیلتس مهارت های عمومی و زبان روزمره یا آکادمیک (بسته به ماژولش) رو مورد سنجش قرار می دهند در حالی که در بخش Verbal آزمون GRE گاهی از واژگانی استفاده میشه که حالت ادبی دارند و به ندرت در زبان روزمره یا آکادمیک مورد استفاده قرار می گیرند و تیپ سوال ها هم نیاز به تحلیل منطقی داره. ولی در هر حال برای فردی که مهارت های درک مطلب و زبان عمومی اش خیلی خوب باشه میشه انتظار داشت بالای 160 بگیره. برای اینکه بشه در این بخش نمره خوبی آورد وافعن باید وقت خیلی زیادی صرف بشه.
در بخش Quantitative اگر که ریاضیات قوی داشته باشین می تونید نمره خوبی بگیرین. معمولن ایرانی ها در این بخش قوی تر هستند و برای شما که در جای دیگه ای اشاره کرده بودین معدلتون بالای 19 بوده و مهندسی خوندین قاعدتن ریاضی تون هم باید خوب باشه پس میشه انتظار داشت بالای 165 بگیرید.
آره خوب شرایط من کم پیدا میشه ولی من خودم الان سه ساله برپشتم ایران
از 21 سال زندگیم تقریبا 15 سالش رو خارج از ایران زندگی کردم
و همین الان هم تدریس میکنم زبان انگلیسی رو واسه همین 8.5 برام عجیب نیست
الان 165 در واقع یعنی چقدر خوب؟ معمولا دانشگاهی که بخوام بچه دانشگاه آزاد رو بورس کنه
حالا درسته معدلم بالای 19 هست اما بازم بچه دانشگاه آزادم! -_-
چه نمره gre ای میخواد؟ و اگر بالاتر از اون نمره بگیرم ممکنه دانشگاه های بهتری قبولم کنن؟
از 21 سال زندگیم تقریبا 15 سالش رو خارج از ایران زندگی کردم
و همین الان هم تدریس میکنم زبان انگلیسی رو واسه همین 8.5 برام عجیب نیست
الان 165 در واقع یعنی چقدر خوب؟ معمولا دانشگاهی که بخوام بچه دانشگاه آزاد رو بورس کنه
حالا درسته معدلم بالای 19 هست اما بازم بچه دانشگاه آزادم! -_-
چه نمره gre ای میخواد؟ و اگر بالاتر از اون نمره بگیرم ممکنه دانشگاه های بهتری قبولم کنن؟