20-06-2012, 08:01 PM
سلام. من برای دکترا استرالیا می خواه اقدام کنم. سوالم اینه که همسرم می تونه با هام بید اجازه کار داره اونجا؟
سوالات در مورد اجازه کار و تحصیل برای همسر
|
20-06-2012, 08:01 PM
سلام. من برای دکترا استرالیا می خواه اقدام کنم. سوالم اینه که همسرم می تونه با هام بید اجازه کار داره اونجا؟
20-06-2012, 08:11 PM
سلام دوست خوبم
خوش آمدید بلی، همسرتان در صورتی که با ویزای همراه بیاد، اجازه کار خواهند داشت، ولی اجازه تحصیل محدود. ارادت
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
19-02-2014, 11:03 PM
(20-06-2012, 08:11 PM)'amin_mb' نوشته: سلام دوست خوبم سلام
ببخشید منظورتون از تحصیل محدود چیه؟ میشه بیشتر توضیح بدبد؟
برای کشف اقیانوس های جدید، باید شهامت ترک ساحل آرام خود را داشته باشید
این جهان، جهان تغییر است نه تقدیر. (آلبرت انشتین)
06-06-2014, 11:01 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 06-06-2014, 11:03 AM توسط sh.sepehri.)
سلام
میشه لطفا منو راهنمایی کنین؟ من و همسرم می خوایم برای پذیرش در مقطع دکتری در نیوزلند اقدام کنیم . من فوق لیسانس فیزیکم با معدل 71/16 و همسرم فوق لیسانس عمران با معدل 48/17 از دانشگاه روزانه. می خوام بدونم هر دو برای ویزا تحصیل اقدام کنیم در مورد هزینه ها به صرفه تره از نظر مالی یا همسرم ویزا تحصیل بگیره و من مشغول به کار شم؟؟ 2- فرمودین که همسر با وزا همراه می تونه بیاد و بمونه و کار کنه- حالا سوال من اینه ویزا همراه چه شرایطی داره؟ خیلی نگرانم که ویزا همراه محدود باشه و مجبور شم بر گردم و یا نذارن بمونم تا پایان دوره تحصیل همسرم؟ میشه راجع به ویزا همراه توضیح بدین؟ این ویزا محدودیتی برای کار نداره؟ 3-من می تونم به عنوان همراه با همسرم برم و یکسال بعد اقدام به پذیرش دکتری کنم و درس بخونم؟ 4-میشه راهنمایی کنین چه کارهایی هست که بشه اونجا مشغول به کار شد؟ حداقل دستمزد ماهیانه چقدره اونجا؟ خیلی ممنون
18-09-2015, 11:12 PM
سلام من همسرم استرالیا زندگی میکنه من دارم برای کاردانی میخونم دانشگامم علمی کاربردیه ایا قبول میکنن در اونجا؟ایا فوق دیپلم ارزشی داره؟؟؟
20-09-2015, 05:46 AM
(18-09-2015, 11:12 PM)مهمان نوشته: سلام من همسرم استرالیا زندگی میکنه من دارم برای کاردانی میخونم دانشگامم علمی کاربردیه ایا قبول میکنن در اونجا؟ایا فوق دیپلم ارزشی داره؟؟؟ به تلاش خودتون و شانستون بستگی داره. شاید یه جا به نیروی کار نیاز داشته باشند و تحصیلات شما رو نادیده بگیرند و شما رو استخدام کنند. ولی بنظر من بطور کلی در استرالیا بیشتر دنبال این هستند که ببینند چه کاری بلد هستید تا اینکه چه مدرک دانشگاهی را گرفته اید. شما در رزومه تون همین تحصیلاتی که دارید رو عنوان کنید و تجارب شغلی و مهارتی هم هرچه میتوانید پررنگ تر عنوان کنید، بالاخره با پشتکار و سماجت میتونید کار خوب پیدا کنید. .
|
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: |
1 مهمان |