20-09-2014, 11:50 PM
مدرک خاصی که معمولا نمی خواد. روالش اینطوره که اگر شما می خواهید این قابلیت رو بولد کنید زمانی که توصیه نامه می گیرید یکی از اونها رو از همین استادتون بگیرین و ایشون در متن توصیه نامه اشاره کنه که شما حل تمرین فلان درسش بودین.
همونطور که سام عزیز هم اشاره کردن، TA بودن در دروس تخصصی رشته خودتون بهتر از TA بودن در درس های متفرقه هست. با این حال اگر امکانش نبود همین رو هم از دست ندین. حل تمرینی لزوما به معنی توانمند بودن در درس موردنظر نیست و نشون دهنده توانمندی های دیگه ای مثل حرف زدن در مقابل جمع، شیوه ارائه یک درس و توانمندی های مشابه دیگه هست که در موارد مشابه به دردتون خواهد خورد. من دانشجویان زیادی رو می شناسم که در ارائه پروژه های شفاهی شون استرس زیادی دارند و نمی تونند به راحتی جلوی جمع یک چیزی رو ارائه کنند و داشتن چنین تجاربی ترس شما از ارائه رو می ریزه. به همین دلیل پیگیرش بشین خوبه.
همونطور که سام عزیز هم اشاره کردن، TA بودن در دروس تخصصی رشته خودتون بهتر از TA بودن در درس های متفرقه هست. با این حال اگر امکانش نبود همین رو هم از دست ندین. حل تمرینی لزوما به معنی توانمند بودن در درس موردنظر نیست و نشون دهنده توانمندی های دیگه ای مثل حرف زدن در مقابل جمع، شیوه ارائه یک درس و توانمندی های مشابه دیگه هست که در موارد مشابه به دردتون خواهد خورد. من دانشجویان زیادی رو می شناسم که در ارائه پروژه های شفاهی شون استرس زیادی دارند و نمی تونند به راحتی جلوی جمع یک چیزی رو ارائه کنند و داشتن چنین تجاربی ترس شما از ارائه رو می ریزه. به همین دلیل پیگیرش بشین خوبه.
(20-09-2014, 04:02 PM)'samsoon' نوشته: سلام . دوستان من این ترم TA درس زبان تخصصی دارم میشم . خواستم بدونم باید از استادم نامه ای چیزی بخوام که داشته باشم که ثابت کنه من TA بودم؟ یا اینکه فقط تو رزومه بنویسیم قبوله؟؟ دیگه مدرک نمیخواد؟؟
(20-09-2014, 04:17 PM)'samsoon' نوشته:رشته م که برقه ولی میخوام تجربه ی TA هم داشته باشم. یعنی به نظرتون TA این درس شدن کلا بیهوده هستش؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -