(25-12-2012, 11:35 PM)Nasim67 نوشته:2- مقاله ای قراره در شماره ماه بعد ژورنالی چاپ بشه، حالا من باید چه توضیحی براش در رزومم بنویسم؟ (accepted؟ یا to be published in Jan 2012؟ یا چیز دیگه؟)
مقاله شما که قراره در ژورنال چاپ بشه، مسلما شماره و سری ژورنال (Volume - Number) به شما به عنوان مولف/مولفان اعلام شده است. بنظر من میتونید به این صورت ذکر کنید؛ Author(s). 2013. Paper Title. Journal Y, Number . به این صورت دیگه نیاز به توضیح Accepted یا Will be published in Jan 2013 هم نخواهد بود، چون مسلما خواننده خواهد فهمید که شماره X از ژورنال Y در سال 2013 هنوز چاپ نشده است.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.