24-06-2014, 03:19 PM
(24-06-2014, 02:55 PM)'soilman' نوشته: ممنون از پستتون.البته نفهمیدم چه مشکلی مد نظرتون بوده؟اگه دیر تحویل دادن منظورتونه من یه هفته پیش بردم دارالترجمه چنین مشکلی نبود یه روز هم طول کشید.فقط هم مهر دادگستری زدم.خارجه هم میخاستم بزنم میشد
خواهش میکنم soilman عزیز؛ بله دقیقا منظورم مشکل دیر تحویل دادنشون هست که الان 3 یا 4 روزی میشه این اتفاق افتاده.
من مدارکم روز شنبه رفته وزارت خارجه و با وجود پیگیریهای فراوان هم از طریق دارالترجمه و هم وزارت خارجه، هنوز تائید نشدن و متاسفانه ممکنه حتی تا شنبه هم طول بکشه این تائید.
خود آقای مطلق تو بخش تائید اسناد وزارت خارجه دیروز بهم گفتن که ما به دارالترجمه ها اعلام کردیم دوستانی که عجله دارن اجازه بدید خودشون شخصا کاراشون رو بیارن برای تائید و مدارکشون تو انبوه کارایی که داره از دارالترجمه ها میاد نمونه، حالا واقعا نمیدونم استدلال وزارت خارجه از این کار چیه و چرا دارن یه تائید یه ساعته رو یه هفته طولش میدن!
من مدارکم روز شنبه رفته وزارت خارجه و با وجود پیگیریهای فراوان هم از طریق دارالترجمه و هم وزارت خارجه، هنوز تائید نشدن و متاسفانه ممکنه حتی تا شنبه هم طول بکشه این تائید.
خود آقای مطلق تو بخش تائید اسناد وزارت خارجه دیروز بهم گفتن که ما به دارالترجمه ها اعلام کردیم دوستانی که عجله دارن اجازه بدید خودشون شخصا کاراشون رو بیارن برای تائید و مدارکشون تو انبوه کارایی که داره از دارالترجمه ها میاد نمونه، حالا واقعا نمیدونم استدلال وزارت خارجه از این کار چیه و چرا دارن یه تائید یه ساعته رو یه هفته طولش میدن!
Dream, is not what you see in sleep
is the thing which doesn't let you sleep A.P.J.Abdul Kalam
is the thing which doesn't let you sleep A.P.J.Abdul Kalam