20-04-2016, 04:44 PM
(20-04-2016, 04:26 PM)bahar456 نوشته: سلام.
یه سوال دارم که شاید سوال خیلی دیگه از بچه ها هم باشه و اون اینکه نقش graduate coordinator در دانشگاههای متوسط رو به پایین در پذیرش چقدر هست. یعنی اگر مثلا استادی ما رو recommend نکرده باشه، فرایند پذیرش توی اکثریت دانشگاههای متوسط تا حد خیلی زیادی دست graduate coordinator هست؟
ممنون
سلام
من در admission committee هیچ دانشگاه نبوده م (!) که جواب قطعی این سوال رو بدم ولی از مشاهدات شاید بشه اینجوری استنباط کرد که:
graduate coordinator منطقا مدیریت کار admission committee رو بر عهده داره و در admission round ی شاید ده ها application باید بررسی بشن، بعید هست شخصا روی رونده ها نظر بده...
policy تیم بررسی مدارک (معولا) این هست که applicant هایی با فاصله زیاد از سطح عموم دانشجویان اون دانشگاه نمی تونند سطح اون داشگاه رو حفظ یا اون رو ارتقا بدن به همین دلیل چنین applicant هایی عمدتا reject میشن... حالا چه استادی از اونها حمایت بکنه و چه حمایت نکنه...
در بهترین حالت شاید استاد بتونه برای applicant زمان خریداری کنه تا نقیضه احتمالی رو (اگر اصلا امکان پذیر تلقی بشه) جبران کنه... مثلا اگر نمره زبان فرد زیر minimum دانشگاه هست با یک آزمون مجدد اون رو به حد مورد قبول برسونه...
هرچه سطح دانشگاه و reputation اون بالاتر میره، اعمال این قبیل سیاست ها رنگ و بوی سختگیرانه تری به خودش میگیره...
براتون آرزوی موفقیت دارم