(29-01-2011, 01:45 PM)Pejman نوشته: بر اساس قانون ETS کارت شناسایی عکسدار داوطلب که حاوی امضای فرد باشد برای ورود به جلسه آزمون مورد نیاز است. با این حال به جز چند مرکز خاص، داشتن کارت شناسایی عکسدار معمولاً کفایت می کند. داوطلبان باید قبل از حضور در جلسه در مورد مدارک لازم اطمینان حاصل کنند تا در روز آزمون به مشکلی برنخورند.من یک موردی رو اضافه کنم برای دوستانی که قراره در امیربهادر امتحان بدهند (با توجه به تجربه خودم)؛
حتما علاوه بر کارت شناسایی عکسدار (کارت ملی، گواهینامه یا گذرنامه) شناسنامه تون رو هم همراه داشته باشید تا در روز امتحان بیخودی استرس نداشته باشید. چون امیربهادر، سر این موضوع که حتما باید دو مدرک شناسایی عکسدار (یکی حتما شناسنامه) باشه خیلی حساس است.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.