سلام. از اونجایی که موضوع مرتبطی در این باره ندیدم این تاپیک رو ایجاد کردم.
من برای پاییز 2014 ( starting October 2014 ) قصد اپلای دارم. با توجه به اطلاعات موجود در وب سایت دانشگاه تاریخ ددلاین 31 may ذکر شده است. البته این تاریخ تنها برای این دانشگاه بوده و سایر دانشگاه های آلمان ددلاین هایی متفاوتی( مثلا 30 april ) دارند. در حال حاضر در حال آماده سازی مدارک لازم برای اپلای( برای خودم و همسرم ) و خوندن زبان هستم.
با توجه به اینکه در بخش پست مدارک جزوه آکادمی در رابطه با زمان ارسال ذکر شده است:
حالا با توجه به اینکه تهیه این مدارک ( مثلا پاسپورت خودم به خاطر سربازی یا مدارک دیپلم و ... ) زمانبر بوده و قطعا طول میکشه، سوالی برام در رابطه با زمان اپلای بوجود اومده. قبل از طرح سوالم متن ذکر شده در وب سایت دانشگاه رو ببینید.
در وب سایت دانشگاه فقط ذکر شده قبل از این تاریخ باید درخواست سابمیت شده باشه. به نظرم منظورشون فرم آنلاین هست! ولی از اونجایی که در چند جا صحبت های متفاوتی شنیدم برام این سوال ها پیش اومده که:
من برای پاییز 2014 ( starting October 2014 ) قصد اپلای دارم. با توجه به اطلاعات موجود در وب سایت دانشگاه تاریخ ددلاین 31 may ذکر شده است. البته این تاریخ تنها برای این دانشگاه بوده و سایر دانشگاه های آلمان ددلاین هایی متفاوتی( مثلا 30 april ) دارند. در حال حاضر در حال آماده سازی مدارک لازم برای اپلای( برای خودم و همسرم ) و خوندن زبان هستم.
نقل قول:مدارک مورد نیاز برای اپلایRequired application documents:Online application form, transcript of records of bachelor's degree or equivalent (certified copy), curriculum vitae, statement of motivation in English, passport-sized photo, passport (copy), English language certificate (if applicable), and a proof of health insurance.
با توجه به اینکه در بخش پست مدارک جزوه آکادمی در رابطه با زمان ارسال ذکر شده است:
نقل قول:بعد از تکمیل مدارک خواسته شده هر دانشگاه، باید آنها را به وسیله پست به مقصد دانشگاه بفرستید. مدارک باید قبل از زمان تعیین شده برای دانشگاه (Deadline) فرستاده شوند.
حالا با توجه به اینکه تهیه این مدارک ( مثلا پاسپورت خودم به خاطر سربازی یا مدارک دیپلم و ... ) زمانبر بوده و قطعا طول میکشه، سوالی برام در رابطه با زمان اپلای بوجود اومده. قبل از طرح سوالم متن ذکر شده در وب سایت دانشگاه رو ببینید.
نقل قول:The application period for the winter semester 2014/15 starts on 1 January 2014 and ends on 31 May 2014. Applications may be submitted at any time before the closing date at midnight on 31 May 2014.
در وب سایت دانشگاه فقط ذکر شده قبل از این تاریخ باید درخواست سابمیت شده باشه. به نظرم منظورشون فرم آنلاین هست! ولی از اونجایی که در چند جا صحبت های متفاوتی شنیدم برام این سوال ها پیش اومده که:
- آیا باید تا همین 31 may تمام مدارک مورد نیاز به دستشون رسیده باشه؟ ( میدونم ممکنه جوابتون این باشه که با دانشگاه مکاتبه کنید ولی چون نیاز به مکاتبه با 8 دانشگاه بود گفتم اول از دوستانی که تجربه بیشتری دارن جویا بشم. )
- اگه جواب مثبت باشه یعنی من باید تو april امتحان زبانم رو داده باشم تا با حساب یک ماه تاخیر به دستشون برسه؟ درسته؟
- اگه جواب منفی باشه یعنی بعد از اون زمان هم وقت برای ارسال مدارک هست. خب معمولا چقدر وقت هست؟
- در ثبت نام آنلاین آیا نیاز به آپلود مدرک خاصی هست، مثلا نمره زبان رو اون موقع میپرسن یا نه؟
- روال عمومی برای توصیه نامه اساتید در آلمان به چه صورته؟ ایمیل مستقیم میخوان یا نامه مهر و موم شده یا ... ؟