20-12-2015, 11:02 AM
اگه شوهرم واسه سفرحج رضایت محضری بده ومن به این عنوان پاسپورت بگیرم مشکلی درست میشه واسه اینکه بخوام کشورای دیگه برم با این پاسپورت؟
سوالات و اشکالات پیرامون پر کردن فرم گذرنامه
|
20-12-2015, 11:02 AM
اگه شوهرم واسه سفرحج رضایت محضری بده ومن به این عنوان پاسپورت بگیرم مشکلی درست میشه واسه اینکه بخوام کشورای دیگه برم با این پاسپورت؟
20-12-2015, 11:42 PM
(20-12-2015, 11:02 AM)مهمان نوشته: اگه شوهرم واسه سفرحج رضایت محضری بده ومن به این عنوان پاسپورت بگیرم مشکلی درست میشه واسه اینکه بخوام کشورای دیگه برم با این پاسپورت؟ خیر، وقتی همسرتون رضایت محضری برای صدور گذرنامه میدن، این رضایت، تا زمان اعتبار اون گذرنامه، معتبر هستش. The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
24-06-2016, 02:42 AM
سلام? الان تو اين فرم مسخره رنگ چشم ما قهوه اي ميشه يا ميشي؟ ٢- ما پلاك نداريم فقط كد پستي داريم ٣- شماره سري شناسنامه توي كدوم حرف رو بنويسيم كدوم عددشو ٤- ايا مثلا براي نام هم بنويسم قلي هم تو مربعا بنويسم ق ل ي؟ يا نيازي نيس
24-06-2016, 08:05 AM
(24-06-2016, 02:42 AM)مهمان نوشته: سلام? الان تو اين فرم مسخره رنگ چشم ما قهوه اي ميشه يا ميشي؟ ٢- ما پلاك نداريم فقط كد پستي داريم ٣- شماره سري شناسنامه توي كدوم حرف رو بنويسيم كدوم عددشو ٤- ايا مثلا براي نام هم بنويسم قلي هم تو مربعا بنويسم ق ل ي؟ يا نيازي نيس سلام این مسایل رو همون جا از همون پلیس +10 بپرسید بهتون میگه. در ضمن این قدر حساسیت لازم نیست. تنها چیزی که حساسیت بالا داره همون اسپل اسم و فامیل و تاریخ تولد هست که باید با فرم های دیگتون یکی باشه. در هر حال 1- فرقی نمیکنه 2- همون کدپستی کافیه 3- منظورتون را متوجه نشدم ولی همون طور که هست کامل وارد کنید 4- بله هر دو را پر کنید
24-06-2016, 09:34 AM
(24-06-2016, 02:42 AM)مهمان نوشته: سلام? الان تو اين فرم مسخره رنگ چشم ما قهوه اي ميشه يا ميشي؟ ٢- ما پلاك نداريم فقط كد پستي داريم ٣- شماره سري شناسنامه توي كدوم حرف رو بنويسيم كدوم عددشو ٤- ايا مثلا براي نام هم بنويسم قلي هم تو مربعا بنويسم ق ل ي؟ يا نيازي نيس سلام، IKKK گرامی توضیحات لازم را ذکر کردند من هم چند نکته را تکرار و اضافه می کنم. 1. رنگ چشم و پوست را از مسئول مربوط بپرسید، خود او شما را راهنمایی خواهد کرد. 2. این موضوع را نیز اعلام کنید (که منزل شما پلاک ندارد و فقط کد پستی دارد) 3. به ترتیب از راست به چپ هستش، اما اصلا اهمیتی ندارد به چه ترتیبی فرم را تکمیل میکنید می کنید، حتی می توانید از مسئول مربوط بپرسید، اما واقعیت این است که تمام آن فرمی که تکمیل میکنید و حتی عکس شما را پس از اسکن تحویل شما داده می شود، پس نگران نباشید. 4. بله حتما این کار را انجام دهید، حجای نام شما به فارسی بسیار مهم است به این دلیل که حجای اشتباه میتواند باعث دردسر ، حتی تا تعویض گذرنامه را برای شما ایجاد کند، برای حجای نام شما به انگلیسی نیز اگر تسلط دارید، خودتان همان نامی را که همیشه به انگلیسی مینویسید اعلام کنید، اگرنه مسئول مربوطه خود نام شما را به انگلیسی مینویسد و برگه ی پرینت گرفته شده را برای تایید به شما تحویل میدهد و پس از تایید شما، گذرنامه به مرحله ی صدور میرود و مصاحبه با افسر گذرنامه که مدارک را دوباره بررسی میکند و پس از آن نیز مسئول مربوطه درخواست شما را با تایید افسر رسما برای اداره ی گذرنامه و مهاجرت ارسال میکند. فرم ها را به شما تحویل میدهد، (حجای شما به زبان فارسی و انگلیسی باید با حروف بزرگ باشد اگر نام شما علی است حجای فارسی را از راست به چپ ع ل ی بنویسید و حجای انگلیسی را از چپ به راست A L I و برای نام خانوادگی نیز همین طور) باید از همان حجای نوشته شده در گذرنامه و برگ پرینت گرفته شده (تا قبل از صدور) برای پر کردن فرم های دانشگاه، دعوتنامه علمی یا خانوادگی و ... استفاده کنید. در ضمن نام سه نفر از دوستان یا اعضای خانواده خود را باید در فرم اعلام کنید، به همراه شماره های تماس و آدرس منزل. موفق باشید It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
14-10-2016, 08:52 PM
سلام من به سوال دارم...من اسمم سیده زینب حسینی....برا اسمم سیده چجوری نوشته میشه؟؟؟خخخخخخ ممنون میشم بگین...
ولی این سری شناسنامه و شناسنامه چیه...
14-10-2016, 08:59 PM
(14-10-2016, 08:52 PM)مهمان نوشته: سلام من به سوال دارم...من اسمم سیده زینب حسینی....برا اسمم سیده چجوری نوشته میشه؟؟؟خخخخخخ ممنون میشم بگین...و اینکه در بخش نام که باید انگلیسی نوشته شه فارسی هم باید بنویسیم؟؟؟
15-10-2016, 09:42 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 15-10-2016, 09:44 PM توسط automotive.)
(14-10-2016, 08:52 PM)مهمان نوشته: سلام من به سوال دارم...من اسمم سیده زینب حسینی....برا اسمم سیده چجوری نوشته میشه؟؟؟خخخخخخ ممنون میشم بگین... (14-10-2016, 08:59 PM)مهمان نوشته: و اینکه در بخش نام که باید انگلیسی نوشته شه فارسی هم باید بنویسیم؟؟؟ سلام، میتوانید از Seyyedeh استفاده کنید، هجای نام شما باید به دقت انجام شود و شما باید به این هجا تسلط داشته باشید، تمامی دعوتنامه ها، مدارک درخواست مهاجرت، ثبت نام آزمون های بین المللی و ... باید با این هجا تطبیق داشته باشد، در این ارسال این موضوع را توضیح داده ام. سری شناسنامه و سریال شناسنامه یک کسر (شامل حرف در صورت و عدد در مخرج) و یک عدد در مقابل آن است که در سمت راست صفحه ی اول و دوم و ماقبل آخر و آخر شناسنامه شما به رنگ قرمز با خط Bold و به صورت عمودی نوشته شده است، اگر در پیدا کردن این عدد به مشکل برخوردید از مسئول مربوطه کمک بگیرید. باید نام خود را با حروف بزرگ فارسی از راست به چپ در قسمت فارسی و از چپ به راست با حروف بزرگ (Uppercase) انگلیسی در قسمت انگلیسی بنویسید. با احترام It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
24-10-2016, 11:25 AM
لطفا در خصوص بند اخر و رضایت نامه توضیح بدید من که کارت معافیت دارم هم نیاز به پر کردن این بند دارم
03-07-2017, 11:00 PM
سلام
ببخشید رنگ پوست ما چی میشه؟ چندتا گزینه هست نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم؟ mixed-white and asian رو باید انتخاب کنم یا whiteیا other ethnic background? |
|