08-07-2017, 12:21 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 08-07-2017, 12:28 PM توسط automotive.)
(07-07-2017, 12:38 AM)مهمان نوشته: ببخشید سوال میپرسم فداتون بشم اخه شما راهنمای منین
.بله دقیقا منم تا پلیس +10 بهم برگه داد رفتم پزشک عمومی خودشون که ادرسشو رو برگه نوشته بود که وقتی رفتم فشارمو گرفت بالا بود گفت میشه معاف شد من اصلا خبر نداشتم و نمیدونستم اون گفت برات توی برگت مینویسم کمسیون که همون بیمارستان میشه
بار اول 145/90 بودم روز بعدش باز کنکاو شدم رفتم پیشش دید 150/70 هستم
گفت نوسان داری که فشارت بالاس باید عادی 12 باشی . اما خودتو شانست ممکنه معاف بشی پس برو واسه بیمارستان اما 3روز بستریت میکنن که هزینش بالا میره حدود 1میلیون میشه منم دستم خالیه اما دوس دارم شانسمو امتحان کنم و برم
حالا منم سوالم همینه به نظر شما با این نوسان که پزشک اولیه تایید کرد و خودش پیشنهادو داد امکان داره توی بیمارستان بالای 16 هم بشه معاف بشم یا دکتر دلش رحم بیاد یکم کمکم کنه؟؟؟؟؟
میترسم 3روز بستری بشم و هزینه پرداخت کنم اخرش نشم یا معاف از رزم بشم!
البته بیماری ویتیلیگو هم دارم که 3 لکه رو صورتم و 70% الت تناسلیم و 3لکه رو دستم . اینم تاثیر داره؟؟؟ که تو ایین نامه گفتن فقط 40درصد بدن معافی!
فشارم هم ارثی از عمویم هستش اونم فشارش خیلی بالاس و سکته کرده و مدارکش هم هست!
دکتر اولیه خودشون خیلی خوب بود گفت خودمم قبلا جز کمیسیون بودم و میگه تنها بیماریه که همش به بیمارستان بستگی داره و شورای عالی به برگه بیمارستان نظر میدن
به نظر شما برم پلیس +10 و مدارکو بدم که برم بیمارستان؟؟؟؟ ایا ارزش صبر و هزینشو داره؟؟ راهنماییم کنین مرسی
سلام
این نوع بیماریها که با دستگاههای کامپیوتری اندازهگیری میشوند به نظر پزشک و دلرحمی او نیازی ندارند، یک برگه نشان میدهند که شما معاف هستید یا خیر.
دلرحمی برای بیماریهایی است که فقط نظر کمیسیون شرط است و هیچ دستگاه و ابزاری برای اندازه گیری آن وجود ندارد همانند صافی کف پا که کاملا سلیقهای است و ...
اگر شما یک ماه کار معمولی هم انجام بدهید میتوانید یک میلیون تومان را به دست بیاورید و 24 ماه خدمت در عوض یک میلیون تومان بسیار ناچیز است، هرچند که این یک احتمال باشد.
باز هم تصمیم نهایی با شما است، اگر یک میلیون تومان و ریسک این کار را بالا میدانید، اقدام نکنید، به نظر من به لحاظ تئوری با قانونی که گفتم شما معاف نخواهید شد،
دلیل اصلی آن این است که فشار پایین شما بالا نیست، حداقل معافیت 10 است و برای شما یک مرتبه 7 و یک مرتبه 9 اعلام شده، مگر در بیمارستان به دلایل نامشخصی ضربان شما بسیار بالا برود، من اطلاع ندارم از نظر پزشکی چگونه میتوان فشار یک فرد که در آرامش و در بستر است را برای 72 ساعت بالا نگه داشت، اصلا به دارو فکر نکنید که تاثیرات آن مشخص است.
(07-07-2017, 05:31 PM)مهمان نوشته: سلام من دیسک کمر دارم پارگی دیسک L5 S1 کمیسیون عالی منو معاف از رزم کرد ولی کف دوتا پاهام صاف صاف آیا میتونم با وجود دیسک و صافی کف پا معاف بشم.چه کار باید انجام بدم
سلام
معافیت به کیفیت بیماری تعلق میگیرد و نه به کمیت آن، اگر 10 بیماری همزمان داشته باشید و هیچکدام به حد نصاب معافیت نرسد، معاف نخواهید شد، حتی اگر بیش از یک بیماری وجود داشته باشد.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید