30-12-2018, 05:44 PM
(30-12-2018, 03:09 PM)amireza نوشته: سلام دوستان
من ژنیکوماستی دارم و حین تحصیل اقدام کردم از اول براتون تعریف میکنم ک راهنماییم کنید خواهشا:
من قبل از اقدام رفتم پیش متخصص معتمد ن.و و توی مطبش من رو معاینه کرد و گفت سونو گرافی بگیر وقتی ک سونوگرافی رو پیشش بردم قبل از اینکه من حرف از معافی بزنم اون بهم گفت ک برای معافی اقدام کن.من اقدام کردم و توی بیمارستان سونوگرافی گرفتم و موقع انجام سونوگرافی دکتر بهم گفت من فقط اینجا مینویسم ک تو اون غده پستان رو داری یا نه ک وقتی سونوگرافی تموم شد بهم گفت ک من اون غده رو دارم بعد من رو بجا اینکه بفرستن پیش همون پزشک متخصص،فرستادنم پیش جراح عمومی و اون جراح فقط 20 ثانیه من رو معاینه کرد،روزی ک کمیسیونم بود دیدم برام نوشته خفیف!و من رو معاف نکردن،روز بعد ک رفتم پیش همون متخصص نظام و بهش گفتم ک این اتفاق برام افتاده اون تعجب کرد گفت بیماری تو اصلا خفیف نیست و متوسط تا شدیده بعد باز منو فرستاد سونوگرافی و گفت برو پیش همون سونوگرافای بیمارستان نظام و توی دفترچه بیمه برام نوشت ک "با ذکر درجه" باشه،وقتی من رفتم منشی بهم گفت ک دستگاه خرابه و این سونوگرافی من رو دکتر انجام نمیده و کسایی ک این نوع سونوگرافی رو دارن میفرسته پیش یک نفر دیگه،من رفتم پیش همون دکتری ک منشی گفت و اون منو سونوگرافی کرد و بهم گفت ک ژنیکوماستی شدید دارم،بعد دیروز رفتم پیش اون متخصص و گفت کاشکی میرفتی پیش همون سونوگراف های بیمارستان نظام ک منم گفتم اونا در دسترس نیستن اصلا و خودشم دید ک دکتر برام نوشته شدید.حالا سوالم اینه من اعتراض بزنم پروندم میره پیش همین دکتر؟چون تنها پزشک متخصص غدد بیمارستان همین هست فقط.و اینکه بنظرتون اعتراض بزنم یا بزارم 2 سال دیگه برای تشدید بیماری اقدام کنم؟اگه اعتراض بزنم برای شوارای عالی خودم هم باید باشم یا نه؟من شنیدم میشه خودمم مدارک پزشکی ببرم،میخواستم ببینم چ مدارکی همراهم باشه؟
دوستان خواهشا اگه اطلاع دارین جواب بدین.
سلام
والا من طبق قوانین راهنمایی میکنم و سمت خاصی در نظام وظیفه ندارم.
شما هم الآن میتونید اعتراض کنید و هم اگر معاف دائم نشدید بعد از شروع خدمتتون میتونید اعتراض کنید.
شورای عالی کارش همین هستش، یعنی چی که دستگاه خراب هستش؟ خب ارجاع میدادند به تهران،
برای شورای عالی فکر میکنم حضور فرد الزامی باشه،
مدارک پزشکی (نتایج آزمایش ها) همراهتون باشه اما در نظر داشته باشید که در نهایت باید به آزمایشگاه معتمد مراجعه کنید که خودشون معرفی خواهند کرد و نتایج سایر مراکز را قبول ندارند.
به هر حال امکان اعتراض وجود دارد، قوانین بعضا تغییر میکنند و ثبات خاصی ندارند. به نظر من اعتراض انتخاب مناسبی هستش اما تصمیم گیرنده نهایی شما هستید.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید