19-02-2012, 07:15 PM
(19-02-2012, 01:08 AM)Sinoos نوشته: سلام دوستانسلام دوست عزیز، ورودتون رو به جمع کاربران این فروم تبریک می گم. خوشحالیم که این فروم می تونه هر چند مختصر کمکی به ایرانیان در سراسر دنیا بکنه.
قبل از هر چیز جا داره از ایجاد کننده این تاپیک مفید و همچنین کاربران خوبی که به سوال ها پاسخ دادن تشکر کنم، من تازه با این انجمن مفید آشنا شدم.
من 21 سال دارم، همین امروز یعنی 30 بهمن در مقطع کارشناسی فارغ التحصیل شدم. من دچار بیماری استخوانی هستم و چند گزینه در رده های این نوع بیماری پیش رو دارم ولی متوجه شدم که فقط میشه یک بند رو به عنوان بیماری به نظام وظیفه اعلام کرد که قصد دارم مهم ترینش رو انتخاب کنم. من از همین امروز 6 ماه برای فرستادن دفترچه خودم مهلت دارم و چون قصد مطالعه برای ارشد رو دارم دوست دارم بصورت کامل از زمان استفاده کنم، یعنی بصورت عادی و اگه برای معافیت اقدام نکنم قصد داشتم اواخر پایان مهلت 6 ماهه دفترچم رو ارسال و بعدش هم یکی دو دوره تمدید کنم تا به کنکور بهمن برسم.
1. اگه بخوام برای معافی پزشکی اقدام کنم آیا نیازی به پست کردن دفترچه هست یا نه؟ میتونم همینطوری برم و اقدام کنم؟
2. اگه من نسبت به معافیت پزشکی اقدام کنم و مثلا اگه بعد از عید جواب بیاد که نه شما معاف نیستی! آیا همچنان همون مهلت 6 ماهه من پابرجاست؟
3. من با احتمال زیاد میتونم معافیت خودم رو بگیرم اما خب باید احتمالات رو هم در نظر گرفت. با این وضع من که در بالا شرح دادم، به نظر شما من چیکار کنم که بتونم به ارشد سال بعد برسم؟ یعنی کی دنبال کارام برم؟ همین الان برم دنبال پزشکی مشکلی برام پیش نمیاد که؟ کلا چه توصیه ای برای من خصوصا در زمینه زمان انجام این کارها مثل درخواست معافیت و ارسال دفترچه و... دارید؟ ممنونم ازتون که کمکم می کنید.
0- اول اینکه مدت فرجه از 6 ماه به 1 سال در قانون جدید افزایش پیدا کرده. در آیین نامه جدید در صفحه 17 بخش معافیت تحصیلی می تونید ببینید. اینکه از کِی دقیقاً اجرایی شده باشه یا خواهد شد رو از پلیس +10 و یا نظام وظیفه بپرسید. من در مورد لازم الاجرا بودن قانون جدید خبر ندارم. مورد بعدی هم اینکه کسی که چند بیماری شامل معافیت پزشکی داشته باشه، می تونه برای همه اقدام کنه و مشکلی از این بابت نیست.
1- بله باید دفترچه بگیرید و به جای درخواست اعزام، بخش درخواست معافیت پزشکی رو پر کنید و پست کنید.
2- شما به محض مشخص شدن نتیجه درخواست معافیتتون، اگر که معاف نشید در اولین اعزام براتون برگه اعزام میاد.
3- کل پروسه معافیت پزشکی به طور میانگین بین 2-4 ماه طول می کشه. اگر معاف نشید اعزام خواهید شد. حالا دیگه مدیریتش با خودتون هست. البته اگر معاف از رزم هم نشید و از فرجه تون گذشته باشه شاید غیبت بخورید. در این مورد من خیلی چیزهای ضد و نقیض شنیدم، چون در قانون جدید کمی تغییرات صورت گرفته. بیشتر از این نمی تونم در این مورد نظر بدم، چون ممکنه اطلاعاتم به روز نباشه.
با آرزوی سلامتی!