03-09-2012, 06:47 PM
(15-07-2012, 01:05 AM)Pejman نوشته: من فکر می کنم شانس شما برای معافیت کم نیست. یه مرحله رو رد کردید و به شما قول معافیت مشروط داده شده. اینها نشانه های خوبیه. البته همونطور که MaMi جان گفت شرطش اینه که در این مدت کتف تون حداقل یه بار در بره و در یکی از بیمارستان های نظام وظیفه ازش عکس گرفته بشه. اگر اینطور بشه احتمال خیلی زیاد معاف هستید. من نمی خوام توصیه کنم که کتف تون رو به زور از جا در بیارید، ولی با پزشکتون مشورت کنید ببینید احتمال اینکه تو این شش ماه در بره چقدره و اگر خیلی به دنبال معاف شدن هستید، بپرسید آیا می شه یه کاری کرد که بدون عوارض این اتفاق بیفته یا احتمالش زیاد بشه یا نه. البته بازم می گم، مواظب باشید که صدمه جدی بهتون وارد نشه و حتماً با پزشکتون یه مشورتی بکنید، اگر چنین قصدی دارید.
با آرزوی موفقیت.
سلام
خسته نباشید
من رفتم سراغ دکترای مختلف که کتفمو برام در بیارن.هیچکدومشون قبول نکردن،اصلا باورشون نشد همچین خواسته ای از من داشتن.آخر رفتم بیمارستان نظام وظیفه ،اونجا برای یک دکتر نظام وظیفه قضیه رو گفتم.اونم گفت احتیاج به این کارا نیست.برام (از بیمارستان ن.و )MRI نوشت. ما هم MRI انجام دادیم جوابشو مهر و موم شده بردیم پیش دکتره و نتیجه MRI بیماریم تایید کرد و دکتر هم گفت تو معافی. فقط مسئله اینه که دکتر باید زیر برگ معرفیم بنویسه که این برگه تو ن.و هست.به دکتره گفتم اگه این برگرو بهم ندادن ،چه کار کنم ،کتفمو چجوری از جا در بیارم.دکتره بهم گفت اصلا فکرشو هم نکن ،مگه عهد دقیانوس هست که اینو ازت خواستن.این حق تو هست برو دنبالش اگه گوش نکردن ازشون شکایت کن. ما هم رفتیم ن.و که این برگرو بگیریم ، اونا هم گفتن داخل این برگه برات نوشته شده 6 ماه معافی، برو بعد از 6 ماه بیا. ما هم هر چی بهشون گفتیم خوب الان بهم بدین حرف گوش نکردن.
سوالم اینه چکار کنم تا کارم راه بیفته؟بعد از 6 ماه نرم بهم بگن کتفت در نرفته برو سربازی و کاری به MRI و حرفای دکتره نداشته باشن؟اصلا بعد از این 6 ماه کمیسیون تشکیل میشه،میفرستنم دوباره بیمارستان ن.و اصلا چکار میکنن؟؟؟؟
ببخشید سرتون درد آوردم
مرسی