(29-10-2012, 12:55 PM)kamran6757 نوشته: سلام بر دوستان خوبم
بنده متولد 61 هستم و دیپلمه و مشمول غیبت
با توجه به بیماری قوز قرنیه چشمم که از 3 سال پیش پیگیرش هستم و طبق اخرین معاینه ایی که صورت دادم از طرف متخصص بیمارستان وبه تشخیص ایشون قریب به یقین شامل معافیت پزشکی میباشم
منتهای مراتب با توجه به شرایط پزشکیم از دوستان عزیزم میخاستم کسب اطلاع کنم که حتی در صورت معافیت به تشخیص کمیسیون ایا دوره اموزشی شامل حال بنده میشود با توجه به بیماری قرنیه چشمم ( قوز قرنیه )
و احیانن به چه نحو میشه ازین دوره اموزشی خلاصی یافت
بسیار ممنون میشم از عزیزانی که بنده رو راهنمایی میکنند
درود دوست من و خوشامد به جهت پیوستن به فروم
اگر شما معافیت پزشکی دائم دریافت کنید، اصلا به دوره آموزشی هم اعزام نخواهید شد ولی اگر معافیت پزشکی غیردائم (اصطلاحا معاف از رزم) باشید، هیچ راهی برای خلاصی از دوره آموزشی نیست. ضمن اینکه میتونید موارد منجر به معافیت دائم ناشی از بیماری های چشم رو در این تاپیک مشاهده کنید
اگر شما معافیت پزشکی دائم دریافت کنید، اصلا به دوره آموزشی هم اعزام نخواهید شد ولی اگر معافیت پزشکی غیردائم (اصطلاحا معاف از رزم) باشید، هیچ راهی برای خلاصی از دوره آموزشی نیست. ضمن اینکه میتونید موارد منجر به معافیت دائم ناشی از بیماری های چشم رو در این تاپیک مشاهده کنید
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.