28-11-2016, 09:49 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 28-11-2016, 09:57 PM توسط automotive.)
(24-11-2016, 02:23 PM)مهمان نوشته: سلام من تومور خوشخیم استخوانی دارم قطر تومور از قطر استخوان بیشتره اگه فعالیت کنم درد شدیدی میگیره فقط مسکن آروم میکنه با آسپرین دکترا همه میگن نیاز به جراحی هست کمیسیون پزشکی رفتم دکترا هم قبول دارند ۵جلسه هم رفتم جلسه آخر گفتن برو جراحی کن بیا ۶ماه معافیت میدیم اگه عمل رضایت بخش بود معاف از رزم اگه نبود معاف دائم من قبول نکردم برج ۱۰باید برم سربازی بنظرتون میشه اونجا پیگیر معافیت بشم؟؟ تومور ۳۰mm دنده ۴از داخل بدنسلام بر شما مهمان گرامی،
بنظرتون ارزش داره میشه معافیت گرفت؟؟؟
هموطن گرامی، اول به فکر سلامت خود باشید، چیزی که در سربازی منتظر شما است، دلسوزی یک معلم مهربان نیست، اگر به شما دستور فعالیت شدید جسمی بدهند و شما سرپیچی کنید یا اعلام کنید که از شدت درد دیگر نمیتوانید آن فعالیت را انجام یا ادامه دهید، شما را توبیخ خواهند کرد، گوش آنها از این حرفها پر است.
هیچ چیز نباید سلامتی شما را به خطر بیاندازد. (و البته میزان دردی که میکشید)
بله در حین سربازی هم میتوان قانونا پیگیر معافیت بود. فقط یک نکنه ی مهم، اگر دو سال "زمان" برای شما اهمیت زیادی ندارد، باید اعلام کنم که سختی جسمانی سربازی فقط در دوران آموزشی است و بعد از آن یک کار روتین را انجام میدهید.
دفترچه معافیت را تهیه کنید، اگر این نوع بیماری را با عدد و رقم قیاس میکنند پس حتما در دفترچه معافی این اعداد و ارقام ذکر شده و میتواند با توجه به این اعداد و ارقام استناد کرد و نه به حرف من یا یک دکتر.
به قانون میتوانید اعتماد کنید و هرچه عدد و رقم نوشته شده قانون است، اما اگر بیماری شما به صورت دلبخواهی است (همانند زاویهی کف پا برای معافی که کاملا سلیقهای است)، دیگر هیچ استنادی در کار نیست و فقط نظر دکتر و کمیته پزشکی هستش که شرط هستش و هیچ قانونی هم از شما دفاع نمیکند، هرچند قانونا اگر معاف نشدید حق اعتراض به نظر کمیته را دارید، فقط هدر رفت زمانی را در نظر بگیرید.
با احترام
پی نوشت: تا آنجا که من اطلاع دارم، شما باید اول معافی بگیرید، بعد عمل کنید، اگر اول عمل کنید که دیگر به چه چیز معافی بدهند؟ (هرچند این جمله از شنیدهها است و شاید صحیح نباشد.)
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید