01-11-2018, 11:51 PM
سلام من هرنی دیسکال نوع Disk Protrusion دارم و همچنین دارای جابه جایی مهره هستم که دکترا میگن اول اخر باید عمل شی و پلاتین ببندیم ایا من میتونم معاف شم؟ خواهشا جواب بدین به خدا کم مونده بمیرم از اضطراب؟
سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی
|
01-11-2018, 11:51 PM
سلام من هرنی دیسکال نوع Disk Protrusion دارم و همچنین دارای جابه جایی مهره هستم که دکترا میگن اول اخر باید عمل شی و پلاتین ببندیم ایا من میتونم معاف شم؟ خواهشا جواب بدین به خدا کم مونده بمیرم از اضطراب؟
03-11-2018, 12:09 AM
(01-11-2018, 11:51 PM) نوشته: سلام من هرنی دیسکال نوع Disk Protrusion دارم و همچنین دارای جابه جایی مهره هستم که دکترا میگن اول اخر باید عمل شی و پلاتین ببندیم ایا من میتونم معاف شم؟ خواهشا جواب بدین به خدا کم مونده بمیرم از اضطراب؟ سلام بند 3: protrusion)،برجستگي(Bul ging) يادهيدراتاسيون ديسكال همراه با علائم باليني ياندول اشمورل : معاف از خدمات رزمي والا من ندیدم در قوانین که نیازی به عمل باشه، قوانین زیر را مطالعه کنید. بخش ششم: بيماري هاي جراحي مغز واعصاب It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
03-11-2018, 06:10 PM
سلام دوستان
بنده مدرک تحصیلیم دیپلمه 2 تا اکو گرفتم بیمارستان سجاد و بقیه الله نتایج این بوده Mild mpv,mild mr,mild tr ef55 میخواستم ببینم کسی با این شرایط برای معافی اقدام کرده و نتیجش چی شده ممنون
03-11-2018, 10:42 PM
نه داداش عمل واسه خاطر جابه جایی مهره ی کمرم هستش من غیر دیسک کمر مهره ی کمرم هم جا به جایی داره
12-11-2018, 12:44 AM
با سلام . ببخشید میخواستم بدونم که داشتن وسواس هم جزو معافیت پزشکی محسوب میشه ؟ و اگه محسوب میشه معاف دائم هست یا خدمات رزمی؟لطفا آگه میشه توضیح کامل بدید. با تشکر
12-11-2018, 01:13 PM
(12-11-2018, 12:44 AM) نوشته: با سلام . ببخشید میخواستم بدونم که داشتن وسواس هم جزو معافیت پزشکی محسوب میشه ؟ و اگه محسوب میشه معاف دائم هست یا خدمات رزمی؟لطفا آگه میشه توضیح کامل بدید. با تشکر سلام پاسخ سوال شما اینجا است. It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
13-11-2018, 01:41 AM
ممنون بابت اینکه جوابم رو دادید . فقط من نمیدونم وسواس دارم یا نه؟ یا آگه دارم شدید هست؟ اما احساس میکنم دارم . مثلا من موقع نوشتن متنی ، ممکنه یه کلمه رو چند بار پاک کنم و دوباره بنویسم چون بنظرم خوب ننوشتم یا حتی یه بار موقعی که مدرسه می رفتم اینقدر توی شانه کردن موهام موندم که مدرسم دیر شده بود. یا مثلا دستشویی که میرم بخاطر اینکه برق رو خاموش نکردم یا کار دیگه رو درست انجام ندادم دوباره بر میگردم و نگاه میکنم . و چیزهای دیگه ای از این قبیل موارد رو دارم . بنظرتون این وسواس محسوب میشه؟ شدید هس یا خفیف ؟
13-11-2018, 07:14 PM
(13-11-2018, 01:41 AM) نوشته: ممنون بابت اینکه جوابم رو دادید . فقط من نمیدونم وسواس دارم یا نه؟ یا آگه دارم شدید هست؟ اما احساس میکنم دارم . مثلا من موقع نوشتن متنی ، ممکنه یه کلمه رو چند بار پاک کنم و دوباره بنویسم چون بنظرم خوب ننوشتم یا حتی یه بار موقعی که مدرسه می رفتم اینقدر توی شانه کردن موهام موندم که مدرسم دیر شده بود. یا مثلا دستشویی که میرم بخاطر اینکه برق رو خاموش نکردم یا کار دیگه رو درست انجام ندادم دوباره بر میگردم و نگاه میکنم . و چیزهای دیگه ای از این قبیل موارد رو دارم . بنظرتون این وسواس محسوب میشه؟ شدید هس یا خفیف ؟ سلام مواردی که اعلام کردید میتواند وسواس به حساب بیاید اما از معیار دقیق آنها بی اطلاع هستم و شاید پزشک بتواند کمک کند. وسواس فکری و وسواس عملی وجود دارد، به هر حال اگر رفتارهای وسواسی دارید و زندگی شما را مختل کرده یا اینکه فقط میخواهید شانس خود را برای معافیت امتحان کنید برای معافیت اقدام کنید. معیار معافیت عدم درمان پذیری وسواس شما است یا اینکه به درمان مقاوم باشید و از معیار دقیق این موضوع بی اطلاع هستم. It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
13-11-2018, 10:02 PM
ممنون بابت جوابتان . چون من از چند سال پیش این علایم رو داشتم و الان بیشتر شده و حتی الانم سعی میکنم زیاد چیزی ننویسم یعنی اهل نوشتن زیاد نیستم چون هی پاک میکنم و دوباره مینویسم برای همین خیلی روی اعصابم هست این مشکل . حتی مثلا تا یکی دوسال پیش یا حتی الانم حتی پای کامپیوتر میشینم هم اذیت میشم مصلا آگه بخوام بازی کامپیوتری انجام بدم توی اونم بخاطر همین علائم اذیت میشدم . در کل ممنون بابت کمکتون
14-11-2018, 01:11 AM
ممنون بابت جوابتان . چون من از چند سال پیش این علایم رو داشتم و الان بیشتر شده و حتی الانم سعی میکنم زیاد چیزی ننویسم یعنی اهل نوشتن زیاد نیستم چون هی پاک میکنم و دوباره مینویسم برای همین خیلی روی اعصابم هست این مشکل . حتی مثلا تا یکی دوسال پیش یا حتی الانم حتی پای کامپیوتر میشینم هم اذیت میشم مثلا آگه بخوام بازی کامپیوتری انجام بدم توی اونم بخاطر همین علائم اذیت میشدم . در کل ممنون بابت کمکتون
|
|