22-04-2013, 09:56 PM
درود و خوشامد جهت پیوستن به فروم
(22-04-2013, 06:51 PM)'مریم 65' نوشته: با سلام من نامزدم پارسال دیسکشو عمل کرده و لی از نوع هرنی نیس میخواستم با توجه به این که در قانون نوشته هرگونه عمل بر ستون فقرات معافیت دائم معاف میشه؟ این جواب mri
disc dehydration and left posterolateral protrusion in seen at L4-L5 Level .بنظرتون معاف میشه؟
دوست من، همانطور که اشاره کردید، در بند 3 بخش هشتم آئین نامه معافیت پزشکی، ذکر شده که؛ هرگونه اعمال جراحي (استخواني) ستون فقرات معاف دائم. برداشت شخصی من از این بند آئین نامه، معافیت دائم خواهد بود ولی برای اطمینان از این موضوع پیشنهاد میکنم حتما با پزشک معتمد نظام وظیفه مشورت کرده یا به بیمارستان های مورد تائید نظام وظیفه هم مراجعه کرده، معاینه بشوند.
(22-04-2013, 08:38 PM)'mohsen_math' نوشته: با سلام و تشکر از تایپیک خوب تون من تازه عضو شدم ممنون میشم دوستان کمکم کنن.
الف)من فارغ التحصیل کارشناسی ارشد هستم.
ب)مشکلی از بابت غیبت خوردن ندارم(فارغ التحصیل23-11-91)
ج)امریه برام جایی جور شده که کپی المثنی رو باید قبل 1-4-92 که خورده شده باشه اعزام 1-6-92 به دستشون برسونم
د)در این حین هنگام معاینه اولیه متوجه شدم،مشکل قلب دارم برای بررسی بیشتر به بیمارستان امام سجاد رفتم،متخصص ازم نوار قلب،اکوکاردیوگرافی گرفت و گفت شما افتادگی دریچه میترال داری همراه با نارسایی خفیف و همچنین تنگی دریچه میترال واین ها رو تو برگه نوشت(MVP,MR Mild end jet-Tr1+ PAP up to 32mm)و همچنین
تعداد 10 نوسان غیر عادی در 12 ثانیه با توجه به نوار قلب.گفت برو دفترچتو بفرست معافی البته شاید یکم سخت بگیرن چون ارشدی.بعد من احمق بادلی شاد و قلبی مطمن دفترچه رو فرستادم وبدون مطالعه که شاید تنها معاف از رزم بشم چون نکته اصلی اینجاست گور باباش که معاف نشدم،اگه اینا تاریخ اعزامم رو بزنن 1-4-92 امریه پررررر.
وچون سرباز کم دارن تمدید نمیکنن.دوستم همینطوری رفت تو پاچش.
ه)تاریخ نامه برای حضور در بیمارستان سجاد(7-2-92) خورده،همین شنبه که داره میاد
سوالات من:
1.اولا با این وضعیت معاف میشم؟چون به قول یکی از دوستان در پست های قبلی تو قوانین ننوشته نارسایی جزیی معاف کامل نمیشن(ماده 43 بند1)البته که مملکت ما سوییس نیست که بشه به این بندا استناد کرد
2.بنظرتون برم نظام وضیفه تاریخ بیمارستان رو عقب بندازم؟اصلا چنین کاری میکنن؟
3.چه مدت طول میکشه برم کمیسیون؟بسته به بیماریه ممکنه زود باشه یا دیر؟
4.اگر تیرم به سنگ خورد تو کمیسیونم زود رفتم میتونم با اعتراض و در خواست معاینه واسه سایر یمارستان های مورد اعتماد تایم رسیدگی رو طولانی کنم تا اعزامم بخوره 1-6-92 ؟
با تشکر و شرمندگی باعث پرچونگی.لطفا راهنمایی ام کنید.
1- اگر درست متوجه مورد شده باشم و طبق همون ماده 43، بند 1 (بخش پانزدهم) شما معافیت دائم خواهی شد ولی به شرط ثبوت در بيمارستانهاي نيروهاي مسلح يا دانشگاهي، یعنی اینکه احتمالا دوباره برای شما MRI و اکو خواهند نوشت (اگر مدارک پزشکی تون مربوط به بیمارستان های مورد تائید نظام وظیفه نباشه)
2- راستش، اطلاعی ندارم که عقب انداختن تاریخ کمیسیون پزشکی، شدنی باشد یا خیر!
3- زمان فراخوان شما به کمیسیون پزشکی بستگی به نظام وظیفه داره ولی اگر اشتباه نکنم باید حدود 1 ماه بعد از ارسال مدارک باشه
4- دوست من، شما میتونید به رای کمیسیون اعتراض کنید ولی در صورتی که برای شما معافیت از رزم تشخیص داده بشه، اولین تاریخ اعزام (با توجه به مدرک تحصیلی تون که ماه های زوج خواهد بود) تاریخ اعزام شما خواهد بود. معمولا طی شدن مراحل پزشکی بین 2 الی 4 ماه طول خواهد کشید ولی در صورتی که ثابت بشه که شما عمدا روند بررسی رو طولانی میکنید؛ مشمولانی که بدون غیبت خود را معرفی و در سیر معافیت پزشکی قرار گیرند چنانچه در مدت رسیدگی عمداً موجبات طولانی شدن رسیدگی را فراهم نمایند (مانند عدم مراجعه بموقع به بیمارستان ، عدم حضور در جلسات شوراي پزشکی و....) وارد غیبت می گردند (صفحه 12 دفترچه)
2- راستش، اطلاعی ندارم که عقب انداختن تاریخ کمیسیون پزشکی، شدنی باشد یا خیر!
3- زمان فراخوان شما به کمیسیون پزشکی بستگی به نظام وظیفه داره ولی اگر اشتباه نکنم باید حدود 1 ماه بعد از ارسال مدارک باشه
4- دوست من، شما میتونید به رای کمیسیون اعتراض کنید ولی در صورتی که برای شما معافیت از رزم تشخیص داده بشه، اولین تاریخ اعزام (با توجه به مدرک تحصیلی تون که ماه های زوج خواهد بود) تاریخ اعزام شما خواهد بود. معمولا طی شدن مراحل پزشکی بین 2 الی 4 ماه طول خواهد کشید ولی در صورتی که ثابت بشه که شما عمدا روند بررسی رو طولانی میکنید؛ مشمولانی که بدون غیبت خود را معرفی و در سیر معافیت پزشکی قرار گیرند چنانچه در مدت رسیدگی عمداً موجبات طولانی شدن رسیدگی را فراهم نمایند (مانند عدم مراجعه بموقع به بیمارستان ، عدم حضور در جلسات شوراي پزشکی و....) وارد غیبت می گردند (صفحه 12 دفترچه)
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.